Uitzending
RTL Boulevard - 11-5-2015

11-5-2015

RTL Boulevard

846 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lijfwachten One Direction selecteert vrouwelijk schoon
De lijfwachten van One Direction doen meer dan alleen het beveiligen van de Britse boyband; ze zoeken ook de knapste meisjes uit voor de bandleden.

D bikinitrends van 2015
Met het zomerse weer van vandaag schiet menig dame in de stress, want het wordt hoog tijd om een bikini aan te schaffen, maar wat moeten we aan?

3J's en Shirma strijden mee tegen kinderkanker
Een bijzondere samenwerking tussen zangeres Shirma Rouse en de 3J's. In de strijd tegen kinderkanker hebben zij de stembanden gebundeld en brengen gezamenlijk een strijdlied uit.

BN'ers vergapen zich aan nieuwste haartrends
De borstels, kammen, scharen en fohns waren gisteravond niet aan te slepen bij de Coiffure Awards in Hilversum. Op het awardfeestje voor kappers vergaapten BN'ers zich aan de nieuwste haartrends en werden de felbegeerde beeldjes uitgereikt.

Jan wil wereld zonder homo-onderzoek
Homo's mogen wel trouwen, maar niet op straat zoenen met elkaar. Althans, zo denkt een groot deel van Nederland erover.

Trijntje twijfelt: wel of niet op blote voeten optreden?
De eerste repetitie van Trijntje Oosterhuis zit erop! De media in binnen- en buitenland raken niet uitgepraat over d jurk met een wel heel diep decollet, maar er is nog iets. Trijntje zette na een paar minuten haar hoge hakken aan de kant en ging op blote voeten verder.

Trijntje bepakt en bezakt naar Wenen
Met het vertrek gisteren van Trijntje naar Wenen en de eerste repetitie vanmiddag is het songfestival geweld echt losgebarsten!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie