Uitzending
RTL Boulevard - 5-5-2015

5-5-2015

RTL Boulevard

697 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Detectietool houdt internetgebruik van kinderen in de smiezen
Van cyberpesten tot regelrechte criminele activiteiten. Als je weet wat kinderen allemaal uitspoken op internet val je steil achterover. Scholen en ouders hebben daar weinig zicht op, maar daar komt nu verandering in door een ingenieus stukje software.

Erica Groeneveld maakt slim gebruik van Nederlandse accent
De naam Erica Greenfield doet misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen, toch is haar ster rijzende bij de Oosterburen. Ze staat inmiddels in de halve finale van Deutschland Sucht den Superstar en wij spraken haar vanmiddag.

Ben Saunders opgepakt voor mishandeling
Ben Saunders heeft vanmiddag in Hoorn tijdens het Vrij Festival een verkeersregelaar tegen de vlakte geslagen. De winnaar van The Voice of Holland 1 is aangehouden.

Tussen de buien door knallen voor 5 mei-concert
Ieder jaar wordt Bevrijdingsdag feestelijk afgesloten in Amsterdam met het 5 mei-concert op de Amstel. Op een prachtig podium, tegen de sfeervolle achtergrond van de Amstel, verzorgt ieder jaar een ander orkest het concert.

Coach mat Winston af in de sportschool
Onze presentator Winston Gerschtanowitz moest vanmorgen flink aan de bak in de sportschool. Zijn coach had absoluut geen medelijden met hem en zegt zelfs dat het tempo wel ietsje omhoog kan!

Social Snacks dinsdag 5 mei
De sterren hebben weer de leukste nieuwtjes het wereldwijde web opgeslingerd. Bekijk de leukste hier.

Brvrijdingsdag 2015 in een notendop
Het weer gooide aardig wat roet in het eten op deze feestelijke Bevrijdingsdag, maar niet getreurd. Uiteindelijk werd het hier en daar een knallend feest en wij waren daar natuurlijk bij!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie