Uitzending
RTL Boulevard - 13-5-2015

13-5-2015

RTL Boulevard

898 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Repetitie Trijntje best bekeken
Het is Trijntje Oosterhuis, die met haar eerste repetitie weinig indruk heeft gemaakt op de bookmakers, gelukkig is ze op Youtube wel een hit.

Entertainment snacks woensdag 13 mei
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Frogers in de lappenmand
Gisteren hadden we het er al over, Natasja Froger is afgelopen maandag opgenomen in het ziekenhuis met buikklachten. Albert, Hoe is het nu met haar?

Nederlandse Billy's kijken ogen uit op West End
Voor de vervanging van de hoofdrol in de musical Billy Elliot worden momenteel zes nieuwe Nederlandse Billy's klaargestoomd voor het grote werk. Gisteren maakten de jongens samen een onvergetelijke trip naar Londen. En wij waren erbij!

Patty Harpenau haakt mutsen voor kankerpatiŽnten
Helaas zullen heel wat mensen het binnen hun familie- of vriendenkring OF zelf meemaken: kanker. Op zich al erg genoeg, maar een kaal hoofd door de chemokuren is ook iets wat veel vrouwen erg aangrijpt.

Nikkie Plessen doet goede zaken in Amerika
Nikkie Plessen is momenteel in Amerika om daar haar eigen kledinglijn nog verder uit te bouwen, maar dat is niet het enige leuke dat ze daar aan het doen is..

Jennifer Lopez naar Las Vegas
Jennifer Lopez maakt een opmerkelijke move in haar carriere. Vanaf volgend jaar staat de zangeres namelijk met een grote show in Las Vegas. Voor menig artiest is dat de? plek om eens flink te cashen - maar dan wel aan het einde van je carriere. Of niet?

Social snacks woensdag 13 mei
Sterren hebben weer flink wat nieuwtjes het wereldwijde web op geslingerd. Bekijk de leukste hier.

Modehuis Balmain geeft kijkje in de keuken
Het modehuis Balmain heeft zichzelf helemaal opnieuw op de kaart gezet door vier jaar geleden de pas 25-jarige Olivier Rousteing als creatief directeur aan te nemen. En nu geven ze met een uitgebreide documentaire een kijkje achter de schermen!

Sophie geen fan van geschoren benen Waldemar
Gisteren was de premiere van de film Ventoux. En dit keer werd er eens niet gekozen voor een rode loper in Amsterdam, maar voor een gele loper in Utrecht.

Kasper van Kooten hoopt dat kindje later komt
Kasper van Kooten en zijn kersverse vrouw Lisa Mioch kunnen niet wachten tot ze hun kindje in hun armen kunnen sluiten

Dodelijke schietpartij Amsterdam, toeval of liquidatie?
Bizarre taferelen vannacht in Amsterdam - de kogels vlogen in het rond, en opnieuw werd er iemand doodgeschoten. Maar werd er nou een toevallige passant geraakt of was het een bewuste afrekening?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 13 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie