Uitzending
RTL Boulevard - 14-5-2015

14-5-2015

RTL Boulevard

914 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Johnny kijkt uit naar huwelijk met Shima
Johnny is gelukkig met Shima en heeft haar daarom ten huwelijk gevraagd.

Cor Bakker getroffen door enorme lekkage
Pianist Cor Bakker kwam gisteren terug van de Antillen maar de thuiskomst was een stuk minder fijn dan verwacht.

Johnny de Mol vervult Caspers grote droom
Vanavond kunnen we voor het eerst zien hoe Johnny de Mol de wensen van kinderen in vervulling laat gaan in De Wensboom. Ondertussen zijn de opnames voor het programma nog in volle gang en ging ook vandaag weer een mooie wens in vervulling.

Journalist Brenno de Winter hekelt Amerikaans controlebeleid
Iedereen die wel eens naar Amerika reist kent het, die uitgebreide controles bij het inchecken en bij aankomst bij de douane. Journalist Brenno de Winter kent de systemen en vliegt daarom niet meer naar de VS

Art Rooijakkers loopt Nacht van de Vluchteling
Art Rooijakkers reist begin dit jaar naar Irak om met eigen ogen te zien hoe Syrische vluchtelingen daar leven. De reis maakt diepe indruk en de presentator is dan ook vastbesloten om veel geld op te halen tijdens de Nacht van de Vluchteling.

Test: wat is de eerste indruk bij deze BN'ers?
Als we Barbie zien denken we: die is niet zo slim. Of als we Jamai zien, nou, toch een sympathieke jongen. We doen het allemaal, iemand beoordelen op zijn of haar gezicht.

Moeder betaalt grof geld voor leven gevangen zoon
Dat Nederlanders het zwaar hebben in buitenlandse gevangenissen, is geen geheim. En vaak worden ze ook nog eens afgeperst omdat ze worden gezien als rijke Europeanen. Corine Beumer weet daar alles van: zij betaalde duizenden Euro's om haar zoon in leven te houden.

Koefnoen in een nieuw jasje
De mannen van Koefnoen beginnen aan een nieuwe uitdaging: in plaats van talloze korte sketches komen er nu zes afleveringen met elk een eigen verhaal. En aan die verandering waren Paul Groot en Owen Schumacher na elf jaar best wel toe!

Speurhonden zoeken naar Natalee Holloway
Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Natalee Holloway vermist raakte. Voor vader Dave tijd om een nieuwe zoektocht te starten, waarbij ook een speurhond is ingeschakeld.

Gerard Ekdom opgelucht na geslaagde spoedoperatie zoontje
Radio DJ Gerard Ekdom dacht een kleine 2 weken geleden een heerlijke vakantie tegemoet te gaan met zijn gezinnetje, maar hij kwam van een koude kermis thuis.

Aanslag op prins Charles verijdeld
Een tripje van Charles en Camilla naar Ierland had zomaar fataal kunnen aflopen! Vannacht heeft de politie namelijk zes mannen opgepakt die naar verluid een aanslag op het paar zouden willen plegen!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie