Uitzending
RTL Boulevard - 8-8-2019

8-8-2019

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Piet Paulusma over vertrek SBS en voorspelling toekomst
Piet Paulusma is niet alleen druk met zijn laatste jaar bij SBS. Ook is hij deze week veel in 'zijn' Friesland te vinden bij de Sneekweek en het Sktsjesilen. Buddy liep een dag met hem mee en vroeg hem naar zijn toekomstplannen.

Deken neemt beslissing over advocaten Holleeder
Er zijn geen consequenties voor de advocaten Franken, Ficq en Zuur.

BH90210 vanavond voor het eerst te zien
Nu even opgelet. Beverley Hills 90210 is terug! En wel met een revivalserie. Er zit wel een verdrietig randje aan de langverwachte reboot, want een dag na de aankondiging overleed acteur Luke Perry. De cast staat in de eerste aflevering stil bij hun overleden vriend.

Zo gaat het er aan toe op set F*ck de Liefde
Met een sterrencast om je vingers bij af te likken, een tropische locatie en een heerlijke, romantische verhaallijn kan het niet anders dan dat de film 'Fuck de liefde' een kaskraker wordt. Wij namen vast een kijkje achter de schermen bij de opnames op Curacao.

Hoe gaat het met de Polopos-koppeltjes?
Het Spaanse dorp Polopos is deze zomer het middelpunt voor de vijf gezinnen die door het tv-programma een nieuw leven opbouwen. De huizen zijn alleen nog lang niet af en de toeristen die langskomen houden ze van hun werk af.

Lichamen vermoorde Canadese tieners gevonden
De klopjacht op twee Canadese moordverdachten lijkt voorbij. De tieners die verdacht worden van een drievoudige moord zouden dood gevonden zijn in een rivier.

Zwangere Temptation-Channah krijgt bakken met kritiek
Nog nooit in de wereldwijde geschiedenis van Temptation Island was er zo'n bizarre twist als die van vandaag. Kandidaten Channah en Quentin verlaten het spel omdat ze een kindje verwachten tijdens hun deelname. Kijkers zijn boos, verbaasd en in shock.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 8 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie