Uitzending
RTL Boulevard - 13-8-2019

13-8-2019

RTL Boulevard

334 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wat zijn de tv-ambities van Albert Verlinde?
Albert Verlinde is deze zomer kort met vakantie. Hij runt het musicalbedrijf Stage Entertainment en presenteert vandaag de agenda voor de komende tijd. Aran gaat langs en vraagt hem natuurlijk ook naar zijn tv-ambities.

Rundfunk komt met een eigen film
Het succes van Rundfunk is ongekend. Van een succesvolle serie, naar een theatershow en nu ook nog een eigen film. Hoog tijd voor Jamie om een kijkje te nemen bij de mannen op de set.

Regiedebuut Halina Reijn op filmfestival Locarno
De kop is eraf voor Carice van Houten en Halina Reijn. Hun film Instinct is in premiere gegaan op het filmfestival van Zwiterlands zonnigste stad, Locarno. Het scheelde echter niet veel of het hele avontuur was flink in het water gevallen...

Wesley Sneijder beëindigt voetbalcarrière
Wesley Sneijder stopt met voetballen. In een interview kondigt hij maandag aan definitief de knoop te hebben doorgehakt. Daarmee komt een imposante carrière tot zijn einde.

Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag
Het zit Katy Perry niet echt mee deze maand. Zo moet ze een miljoenenboete betalen voor plagiaat en wordt ze nu ook nog eens beschuldigd van seksuele intimidatie door de acteur die speelt in haar clip 'Teenage Dream'.

Politie vindt 17 kilo drugs in auto Sziget-dealers
Slecht nieuws voor topatleet Roelf B. en zijn kompaan Geert Jan N., die dit weekend werden opgepakt na de vondst van een flinke hoeveelheid drugs in hun tent op het Sziget festival in Hongarije. In de auto van de twee Nederlanders wordt er nog eens 17 kilo drugs aangetroffen met een verkoopwaarde van rond de drie miljoen euro.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 13 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie