Uitzending
RTL Boulevard - 6-8-2019

6-8-2019

RTL Boulevard

210 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Donny Roelvink zet voet in GTST-soapdorp Meerdijk
De cast van Goede Tijden Slechte Tijden geniet van een welverdiende vakantie maar fans hoeven niet lang zonder hun geliefde soap te doen. Volgende week verschijnt er een nieuwe verhaallijn op Instagram met een glansrol voor Donny Roelvink. En dat vinden de collega's uit Meerdijk maar wat leuk.

Christina Curry doet een boekje open over haar grote liefde
Christina Curry is al jaren dolgelukkig met haar grote liefde Shenta. Daar laat ze normaal gesproken nooit zo heel veel over los, tot vandaag. En dat is nog niet alles. Ook vertelt ze aan ons hoe het met de gezondheidstoestand is van haar moeder, Patricia Paay.

Manager Justin Bieber wil een ster maken van Cruz Beckham
De hele week wordt Scooter Braun al in een adem genoemd met de Beckhams. David en Victoria willen hun jongste zoon laten ontpoppen tot een wereldster en 's werelds bekendste sterrenmanger moet dat waarmaken. Want als een iemand dat kan is hij het wel.

Verschillende LGBTQ-stellen gediscrimineerd na Pride weekend
Terwijl Nederland bijkomt van een zeer geslaagd Pride weekend, waarin de liefde uitgebreid gevierd werd, zijn er helaas toch weer een aantal gevallen van discriminatie gemeld. Verschillende LGBTQ-stellen zijn na de feesten bespuugd of kregen zelfs klappen.

Andr van Duin en Janny van der Heijden scoren met nieuw programma
Ruim 1,7 miljoen mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd voor de NPO1 hit 'We Zijn Er Bijna', en Andr van Duin en Janny van der Heijden wisten anderhalf miljoen kijkers te boeien met hun nieuwe serie 'Denkend aan Holland'. Zogeheten slow television scoort momenteel de pannen van het dak.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 6 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie