Uitzending
RTL Boulevard - 4-8-2019

4-8-2019

RTL Boulevard

348 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Carolien Borgers liet haar lichaamshaar een jaar staan
In het kader van een sociaal experiment n het opnemen van haar nieuwe podcast besluit cabaretier Carolien Borgers een jaar lang haar haar te laten groeien. En nee, dan hebben we 't niet alleen over die krullen op haar hoofd.

Shawn Mendes maakt kans op d zomerhit van dit jaar
Of het nou een lange busreis naar Salou is, of die eeuwige wachtrij op Schiphol: met een kneiter van een zomerhit is lles beter. De race om de ultieme knaller is dit jaar nog niet gestreden, al maakt Shawn Mendes een behoorlijk goede kans.

The Irishman is de duurste Netflix-film ooit
Er is alleen maar een trailer van te zien, maar de Netflix film The Irishman maakt nu al nieuwsgierig. Zo'n beetje iedere maffiafilm legende is opgetrommeld voor deze megaproductie.

Heidi Klum viert huwelijk met Tom Kaulitz in Itali
Heidi Klum trouwde in februari met haar 16 jaar jongere snoepje Tom Kaulitz. Van een echt feestje kwam het nog niet, tot gisteren: ze vierden hun verbintenis dit weekend in Itali.

Amerika opgeschrikt door twee dodelijke schietpartijen
Twee dodelijke schietpartijen in de VS in 24 uur tijd. Alweer schrikt Amerika voor de zoveelste keer op van twee shootings waarbij in totaal 29 doden vallen en minstens 42 gewonden te betreuren zijn.

Digitaal detoxen is d nieuwe vakantietrend
Wendy van Dijk begint de nieuwe zomertrend: de digitale detox.Even een tijdje helemaal zonder telefoon en quality time met je familie tijdens een heerlijke vakantie. Het mobiele apparaat heeft zo'n invloed op ons leven, dat we niet meer zonder lijken te kunnen

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 4 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie