Uitzending
RTL Boulevard - 3-8-2019

3-8-2019

RTL Boulevard

377 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ook Robert ten Brink doet volop mee aan Pride
Langs de route van de botenparade ligt het cafe van Dr. Love Robert ten Brink en we tapten een paar biertjes mee.

Fast & Furious spin-off wordt goed ontvangen
Na acht The Fast & The Furious-films is het tijd voor een spin-off: Fast & Furious Hobbs & Shaw. De twee vijanden Luke Hobbs en Deckard Shaw moeten samenwerken om een cybercrimineel te stoppen.

Documentaire Maradona toont andere kant voetballer
De documentaire van de Argentijnse voetballer Diego Maradona gaat maandag in premiere. Ooit was hij dé voetbalgod, maar vandaag de dag kennen we hem vooral van zijn bizarre uitspraken en buitensporig drugsgebruik.

Donny Roelvink zet zich volledig in voor muziekcarrière
Niet Dries, niet Dave, maar Donny Roelvink brengt dit keer een gloednieuwe single en videoclip uit. Met het nummer Blokkeren hoopt de jongste Roelvink telg de hitlijsten te bestormen.

Prins Harry bedolven onder kritiek om uitspraken
De Britse Vogue met Meghan Markle als gasthoofdredactrice ligt in de winkel. In het tijdschrift is ook haar man Prins Harry aan het woord. Hij doet een opmerkelijke uitspraak over verdere gezinsuitbreiding: er is plek voor nog maar 1 zoon of dochter.

Olcay gaat helemaal los tijdens jaarlijkse Pride
Vandaag is het één groot feest, want de jaarlijkse Canal Parade vaart tijdens de Pride door Amsterdam. Duizenden mensen staan feestend langs de regenboog-gekleurde grachten en Olcay ging mee op een van de boten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 3 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie