Uitzending
RTL Boulevard - 3-10-2020

3-10-2020

RTL Boulevard

225 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter R. over hoe speurhonden van vrijwilligers het verschil maken in 'kansloze' vermissingszaken
Dierenartsen Esther van Neerbos & Janette Kruit zijn de oprichters van stichting "Signi Zoekhonden". Met hun Mechelse herders (en tientallen vrijwilligers) speuren ze regelmatig naar vermite personen. Wij zetten ze in het zonnetje.

Nikkie Plessen doet auditie voor The Masked Singer in RTL Boulevard
De kijkcijfers van The Masked Singer gaan door het dak. Wij speculeren flink over de mogelijke kandidaten als deskundige Nikkie Plessen opeens een open sollicitatie doet voor het programma.

Donald Trump overgeplaatst naar een militair ziekenhuis
De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn, zoals gisteren bekend werd, besmet geraakt met 't coronavirus. Inmiddels is Trump overgeplaatst naar een militair ziekenhuis uit voorzorg. Zelf laat hij via een filmpje op Twitter weten dat het goed met hem gaat.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 3 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee