Uitzending
RTL Boulevard - 12-5-2014

12-5-2014

RTL Boulevard

1446 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Prins Bernhard jr. wint autorace
Het gaat steeds beter met Prins Bernhard; en dat laat hij zien ook. Dit weekend was hij in Italie aan het racen. En dat ging hem behoorlijk goed af!

Mxima geeft startschot Radio 4 Klassiek Geeft
Wat geef je een vrouw die alles al heeft...? In 2011 krijgt Ma?xima het programma: 'Kinderen maken muziek' voor haar verjaardag. Ook nu ze koningin is, zet ze zich daar nog steeds met hart en ziel voor in.

Guus Meeuwis over Groots Overzee
Guus Meeuwis heeft het afgelopen weekend flink wat deining veroorzaakt op het strand van Texel. De zanger hield zijn 'Groots overzee concert' dit jaar dicht bij huis, namelijk: gewoon in het noorden van ons land.

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Roy Donders over incident Piratenfestijn
Iedere dinsdag is alle hectiek rondom Roy Donders te volgen in alweer het tweede seizoen van zijn realityserie Stylist van het Zuiden. Maar al die bekendheid lijkt zo langzamerhand toch zijn tol te gaan eisen.

Albert Verlinde: Ik ga morgen de kruk nuttigen
Hoewel The Common Linnets niet de eerste plek heeft veroverd tijdens het Songfestival, gaat Albert Verlinde tch de beruchte kruk opeten. "Morgen ga ik deze kruk nuttigen," vertelt hij in RTL Boulevard.

Repetities De Toppers in volle gang
De glitters zitten op de jasjes , de confetti ligt klaar en het bier is besteld. De jaarlijkse glitterfuif van de Toppers komt eraan de heren zijn druk aan het repeteren.

Ilse en Waylon sprakeloos over Songfestival
Ilse en Waylon zijn sprakeloos over de tweede plaats die ze behaald hebben op het Songfestival.

Erica Terpstra ontmoet de Dalai Lama
Dit weekend heeft de Dalai Lama een bezoekje gebracht aan Nederland. Erica Terpstra is groot bewonderaar van de spiritueel leider uit Tibet, dus aan haar was de eer te beurt gevallen om hem op Schiphol te mogen ontvangen.

Tim Douwsma over zijn bijdrage aan de finale
Tim Douwsma heeft zaterdagavond tijdens het Eurovisie Songfestival voor Nederland de punten uitgedeeld, maar daarbij heeft ie zelf ook de nodige punten gescoord...

Hoogtepunten van het songfestival
Meer dan 6 miljoen mensen hebben afgelopen zaterdag gezien hoe Ilse de Lange en Waylon tweede werden op het Eurovisie songfestival!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie