Uitzending
RTL Boulevard - 7-1-2023

7-1-2023

RTL Boulevard

381 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Er moest een ambulance naar Echte Meisjes in de Jungle komen'
Mocht je nou diep in de januari-sleur zitten en de eerste maand van het jaar als saai ervaren, dan gaat daar na dit weekend verandering in komen. 'Echte Meisjes in de Jungle' keert namelijk terug! Twaalf influencers gaan in de bossen van Laos met elkaar de strijd om te zien wie de echte Queen of the jungle is. En die wedstrijd namen ze uiterst serieus.

Evi Hanssen hoopt kinderen aan het mediteren te krijgen: 'Is leuk!'
Stilzitten op een kussentje zonder na te denken: de één moet er niet aan denken en de ander krijgt er geen genoeg van. We hebben het over: een lekker potje mediteren. Toch zijn de voordelen groot en volgens presentatrice en schrijfster Evi Hanssen hebben ook kinderen baat bij meditatie. In haar boek 'Nog 9 minuten' leert ze kinderen (en hun ouder) hoe ze even op de pauze-knop kunnen drukken.

'Film laat tragisch en duister verhaal achter de Chippendales zien'
De Chippendales gaan al ruim veertig jaar met de billen bloot voor massa's hysterische vrouwen (en mannen), maar toch is het niet alleen luchtig vermaak... In de nieuwe serie 'Welcome to the Chippendales' zien we wie er allemaal bloederig ten onder zijn gegaan aan het succes van de roemruchte groep strippers.

Arrestatie zoon El Chapo zorgt voor golf van geweld in Mexico
De appel valt niet ver van de boom én zo vader zo zoon. Beide gezegdes gaan op voor Joaquín Guzmán beter bekend als El Chapo en zijn zoon Ovidio Guzmán. Zoonlief of in dit geval 'zoonboef' is afgelopen week opgepakt. Na zijn arrestatie ontstond een golf van dodelijk geweld.

Edson over nieuw quizprogramma: 'Ontzettend spannend'
Na het tekenen van zijn contract in september, staat Edson da Graça bekend als dé nieuwe golden boy van RTL en hij gaat allesbehalve rustig van start. Naast een datingprogramma op Videoland en het jureren bij 'Holland's Got Talent', besluit Da Graca nu echt alles op het spel te zetten. Vanavond start hij als presentator van het gloednieuwe quizprogramma 'The Floor'.

'Ik denk dat het boek van prins Harry van A tot Z klopt'
Prins Harry laat weinig aan de verbeelding over in zijn boek dat dinsdag uitkomt. Zijn pijlen zijn gericht op de monarchie en ook William ontkomt niet aan de storm aan beschuldigingen en onthullingen waar maar geen einde aan lijkt te komen.

Tina Nijkamp verklaart historisch lage kijkcijfers Ministars
Verschillende televisiemakers in ons land zullen vanmorgen zullen na een nachtje dromen wakker zijn geworden in een nachtmerrie, want volgens kijkcijfer-deskundige Tina Nijkamp scoren de grote zenders gisteren historisch laag! Vooral talentenjacht Ministars weet een mini-publiek aan te spreken en dat is de kritische kijkers niet onopgemerkt gebleven.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten