Uitzending
RTL Boulevard - 6-1-2023

6-1-2023

RTL Boulevard

867 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? begint morgen al met een bizarre twist. we spraken presentator Rik van de Westelaken. -Tim Oliehoek over dé bioscoopfilms van 2023. -Clarice Stenger en Jermaine Ellenkamp over de herstart van de rechtszaak van de moord op Peter R. de Vries. -Chantal Janzen zorgt voor een hoop natte pyjama's in haar pyjamaparty!

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Anouk dol op Emma Heesters: 'Mijn kleine Disney prinses met dijk van een stem'
En terwijl het bier rijkelijk vloeit is het onlangs een fluitje van een cent voor Anouk (47) om Emma Heesters (26) te porren voor een samenwerking. De twee zangeressen brengen gisteravond voor het eerst live hun single 'Met Jou Kan Ik Het Aan' ten gehore.

Rik van de Westelaken 'geniet enorm' van presentatierol in Wie Is De Mol
Blaas het stof maar weer van je mollenboekje en knal je TV aan want het gloednieuwe seizoen van 'Wie Is de Mol?' staat weer op het punt van beginnen. Morgen zien we zien hoe tien Bekende Nederlanders in het tropische Zuid-Afrika een verhitte strijd zullen voeren met ook dit seizoen een typische 'Wie is de Mol?' start!

Filmliefhebbers opgelet! Déze kaskrakers wil je zeker zien in 2023
Het jaar is nog maar net begonnen en wat is er lekkerder dan een biosje pakken? Wie van films houdt, kan ook in 2023 weer lekker neerploffen in de rode, zachte stoelen, want er komen héél wat kaskrakers aan die je zéker wil bekijken. Voor ieder wat wils!

Nabestaanden Peter R. de Vries gaan beladen jaar tegemoet: 'Monsterproces'
Voor de nabestaanden van Peter R. de Vries wordt 2023 een beladen jaar. De rechtszaak tegen de vermeende uitvoerders zou vorig jaar bijna tot een uitspraak komen totdat er steeds meer bewijs bleef opduiken en de zaak werd uitgesteld. En dus startte vandaag het proces opnieuw en staan er niet twee, maar zes verdachten terecht.

Annemarie: 'Prins Harry haalt de magie van de monarchie weg'
Er komt maar geen einde aan de stortvloed van verwijten en beschuldigingen in het nog uit te komen boek van Prins Harry (38). Iedere dag verschijnen meer en meer pikante details uit zijn memoires, en nu Harry ook in meerdere televisie-interviews een boekje open doet, hoeven wij die van hem al bijna niet meer te lezen.

'Jubileum-editie Vrienden van Amstel Live spectaculairder dan achtbaan in de Efteling'
Gisteravond is de jubileum-editie van 'Vrienden van Amstel Live' spectaculairder dan ooit van start gegaan. Een peleton artiesten zetten de grootste kroeg van ons land met sensationele optredens op z'n kop. Vooral Chef'Special nam dat letterlijk, zij zijn met de opening op een zwevend plateau er nog steeds ondersteboven van.

'Prins Harry haalt de magie van de monarchie weg'
Er komt maar geen einde aan de stortvloed van verwijten en beschuldigingen in het nog uit te komen boek van Prins Harry (38). Iedere dag verschijnen meer en meer pikante details uit zijn memoires, en nu Harry ook in meerdere televisie-interviews een boekje open doet, hoeven wij die van hem al bijna niet meer te lezen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 6 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie