Uitzending
RTL Boulevard - 4-1-2023

4-1-2023

RTL Boulevard

435 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kleindochter Nelson Mandela boos op Harry en Meghan
De kleindochter van Nelson Mandela beschuldigt Harry (38) en Meghan (41) ervan dat ze de woorden van haar opa hebben 'gestolen' om er 'miljoenen mee te verdienen'. Haar vaders quote: 'Wat telt in het leven is niet puur het feit dat we geleefd hebben. Het verschil dat we maken in de levens van anderen, bepaalt hoe betekenisvol het leven is dat wij leiden'†gebruikt het stel in hun nieuwe Netflix-serie†'Live to lead'.†Of ze verdere stappen onderneemt tegen de serie is nog onbekend.

Gezin heeft nu prioriteit voor Armin van Buuren: 'Belangrijkste'
Stilzitten zit er voor Armin van Buuren (46) niet in. Ook in 2023 draait hij weer op volle toeren. De top-dj begint het jaar met heel veel liefde, die hij eerst alleen met zijn fans en dan met de rest van de wereld wil delen. Alleen niet ten koste van zijn gezin.

Plagiaatrel Sonja Bakker laait weer op: 'Nu tijd om het OM om advies te vragen
Sonja Bakker (48) heeft opnieuw een aangifte aan d'r broek hangen. Voedingsdeskundige Bea Pols is opnieuw naar de politie gestapt voor het kopiŽren van haar recepten en hoopt daarmee deze keer wel haar gelijk te halen. Eerder, in 2016 verloor ze een civiele procedure in deze zaak. Bea vertelt ons waarom.

Wederom Nederlands merk gespot in nieuw seizoen Emily in Paris
De Netflix-serie 'Emily In Paris' is niet alleen zeer geliefd om het romantische verhaal, fans kijken ook hun ogen vanwege alle prachtige mode die in de serie te zien is. En als je als designer ziet dat de acteurs jouw fashion dragen, legt je dat met ruim 60 miljoen kijkers geen windeieren. Zo weet ook Arno Kantelberg (55).

Hans Kazŗn trots op carriŤre zoon Steven: 'Heeft er veel vertrouwen in'
Steven Kazŗn (37) en zijn vrouw toveren in plaats van konijnen nu een heel nieuw programma uit de hoge hoed. De goochelaar richt zijn pijlen op Las Vegas in zijn nieuwe kinderprogramma voor Zapp.

BN'ers mijden het grauwe winterweer en vieren vakantie in de zon
Het is grauw, nat, koud en somber buiten. De BN'ers die het beter hebben geregeld liggen nu lekker met een kokosnoot te dobberen in de helderblauwe Caribische zee en delen deze heerlijke en vooral jaloersmakende vakantiebeelden.

Jane Johnson op bizarre manier gevonden: 'Alle kenmerken van doodslag'
De Amsterdamse politie treft in oktober vorig jaar het lichaam aan van de vermiste Jane Johnsen. Ze lag verstopt in een kist in het huis waar ze met haar vriend Bas M. woonde. Hij zou haar dood niet hebben gemeld bij de politie uit angst vanwege een wietplantage daar en justitie verdenkt hem nu van moord. Kees van der Spek (58) volgt deze bizarre rechtszaak.

Stoppen The Late Late Show 'beste voor gezin' James Corden
James Corden (44) heeft in 'The Drew Barrymore Show' verteld†waarom hij stopt met zijn talkshow. De Amerikaanse tv-host kondigt in 2022 aan dat hij na acht jaar een punt zet achter zijn razend populaire dagelijkse programma. Hij wil namelijk meer tijd hebben voor zijn familie en zijn zoontje zien opgroeien.

MAFS-BABS stapt binnenkort zelf ook in huwelijksbootje
Het blijft toch iets bizars: trouwen met een onbekende. Toch is het de zes nieuwe koppels van 'Married at First Sight' werkelijkheid. De aanstaande stellen worden dit jaar in de echt verbonden door drie trouwambtenaren. Naast het bekende gezicht van MariŽlle†Jongmans, zijn Eelco Schippers en Soraya de Bakker dit seizoen voor het eerst te zien.

Advocaat Jaimie Vaes: 'Horloges stukje emotionele waarde'
Na maanden kibbelen wie er een broodrooster en de peperdure horloges mag hebben, heeft de rechter vandaag voor Jaimie Vaes (33) en Lil Kleine (28) bepaald wie wat krijgt. Ondertussen blijven de exen volhouden dat ze enkel het beste willen voor hun zoontj LŪo (3).

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 4 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten