Uitzending
RTL Boulevard - 11-1-2023

11-1-2023

RTL Boulevard

947 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Oud-minister Ferd Grapperhaus wordt beveiligd vanwege een dreiging door zware criminelen. -We hebben het over de breuk tussen balletdanseres Igone de Jongh en acteur Thijs Römer. -Leco van Zadelhoff is hier om te kletsen over een kapsel dat nooit uit de mode gaat: de bob! -En Yuki Kemphees en Lizzy van der Ligt showen hun nieuwste creatie, baby Suki!

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zijn de beschuldigingen rondom Thijs Römer de reden achter breuk met Igone de Jongh?
Het leek zo'n stel dat je alleen in films ziet: Thijs Römer (44) en Igone de Jongh (43). In 2019 stapten ze in het huwelijksbootje en vaarden ze een lang en gelukkig leven tegemoet. Maar vorig jaar kleurde die roze wolk ineens gitzwart, toen Thijs een beschuldiging van online zedenmisbruik op zijn dak kreeg. Vandaag laat Igone weten dat ze definitief van hem scheidt.

Acteur grapt opnieuw over vrouw Will Smith tijdens The Golden Globes
Van een doe het zelf cocktail kit tot een vliegticket naar een luxe resort in de Bahama's, ja ja een mooi gouden beeldje is niet het enige wat de Hollywood sterren kunnen scoren bij de Golden Globes. Ook bij de 80ste editie zijn er prijzen in overvloed voor de allergrootste films die dit afgelopen jaar het witte doek sieren.

Backstreet Boy Nick Carter brengt lied uit als ode aan overleden broertje Aaron
Nick Carter (42) krijgt twee maanden geleden de schrik van zijn leven als hij hoort dat zijn broertje Aaron op 34-jarige leeftijd is overleden. De Backstreet Boy laat tot die tijd alleen op Instagram iets van zich horen. Maar vandaag brengt hij het nummer 'Hurts to love you' uit en een videoclip met niet eerder vertoonde beelden van zijn broertje als ode.

Dreiging oud minister Ferd Grapperhaus heeft grote impact: 'Onderwereld is meedogenloos'
Na minister president Mark Rutte (55), VVD-Kamerlid Ulysse Ellian (34), Prinses Amalia (19) en onze eigen John van den Heuvel (60) wordt sinds kort ex-justitieminister Ferd Grapperhaus (63) zwaar beveiligd vanwege 'ernstige dreiging' vanuit de zware georganiseerde criminaliteit. Volgens 'Het Parool' meldt een tipgever dat de voortvluchtige 'Bolle Jos' Leijdekkers het op Ferd Grapperhaus heeft voorzien...

'Koppel Martijn en Nicole uit MAFS valt niet meer te redden'
Hoewel de eerste stellen van het nieuwste seizoen van 'Married At First Sight' met knikkende knieën naar het altaar zijn afgedaald, zijn Wilfred en Francois en Martijn en Nicole al op huwelijksreis. Maar hoewel Sint Maarten een vruchtbare liefdesbodem lijkt te zijn, is het in Italië eerder een herhaling van de uitbarsting van de Vesuvius.

Yuki niet meteen onder de indruk van babynaam Suki: 'Moest even wennen'
De Japanse babynaam Suki, dat 'geliefd' betekent', komt in Nederland nog niet heel vaak voor, maar dat zou weleens kunnen gaan veranderen nu Yuki Kempees (37) van Kris Kross Amsterdam en zijn vriendin Lizzy van der Ligt hun tweede dochtertje zo genoemd hebben. Ruim een maand geleden werd de baby geboren en vandaag mochten wij op babybezoek bij Lizzy, Yuki en Suki.

Mart Hoogkamer steekt hit van Bassie & Adriaan in nieuw jasje: 'Mijn jeugdhelden'
"In Spanje, in Spanje, in Spanje... in Spanje schijnt altijd de zon!" Generaties Bassie & Adriaan-fans kunnen dit vrolijke lied woord-voor-woord meezingen. Zo ook Mart Hoogkamer (24). En hij kreeg van zijn jeugdhelden bij hoge uitzondering toestemming om een nieuwe versie op te nemen. Na 'Ik ga zwemen in Bacardi-Lemon' zou dit zo maar weer eens 'n knoeper van een hit kunnen worden!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie