Uitzending
RTL Boulevard - 3-1-2023

3-1-2023

RTL Boulevard

402 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Anouk en Emma Heesters slaan de handen ineen voor een nieuwe plaat. -Aantal inbraken neemt toe: mensen spelen vaker voor eigen rechtertje. -Vandaag was de uitvaart van de beste voetballer ooit, Pelé. -RTL-baas Peter van der Vorst spreekt over het voortbestaan van The Voice of Holland.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rob onthult: 'Laatste seizoen Voice is in de prullenbak beland'
RTL-directeur Peter van der Vorst is kristalhelder: na alle onthullingen van seksueel wangedag op de werkvloer gaat hij er niet van uit dat het afgebroken seizoen van The Voice ooit nog wordt uitgezonden. De beslissing of het programma überhaupt nog op de beeldbuis in Nederland te zien zal zijn, wil hij uitstellen tot na het onderzoek. Dat duurt deze maand al precies 1 jaar.

'Tranen rijkelijk gevloeid tijdens uitvaart Pelé in Brazilië'
Brazilië verkeerde na het overlijden van voetbalgod Pelé, afgelopen week, in drie dagen van nationale rouw. Vandaag bewijzen duizenden mensen in de straten van Santos hem zijn laatste eer, voordat zijn vrienden en familie hem in besloten kring zullen begraven.

'Delen van beelden inbrekers kan grote consequenties hebben'
De afgelopen feestdagen hebben inbrekers massaal hun koevoeten uit het vet gehaald om in te breken. Maar, veel burgers hebben tegenwoordig een slimme deurbel of camera's thuis, die 24/7 verdachte situaties filmen. Handig, want zo kan de politie daders gemakkelijker opsporen. Maar in praktijk blijkt de verleiding zeer groot om de opnames niet af te staan, maar ze zelf op Facebook en Twitter te delen.

Famke Louise laat nieuw nummer horen: 'Veel volwassener'
Ook muzikaal gezien is 2023 begonnen. Dat we dit jaar op dat gebied veel kunnen verwachten van onze eigen artiesten, dat lijkt me logisch, maar er staan ons ook wat verrassingen te wachten. En die nieuwe muziek komt sneller dan je denkt: zo bijten Anouk en Emma Heesters vanochtend al onverwacht het spits af met hun nieuwe nummer 'Met jou kan ik het aan'. En er staat ons meer te wachten.

Eveline Stallaart: 'Er gaat iets enorm hard klappen in MAFS'
Vanavond kunnen we allemaal weer genieten van stellen die elkaar nog nooit ontmoet hebben, maar toch de stap durven zetten om met elkaar in het huwelijk te treden. Nu hebben de laatste seizoenen niet heel veel succesvolle matches opgeleverd, maar daar moet in de gloednieuwe reeks van 'Married at First Sight' voor eens en voor altijd verandering in komen.

Enge pop M3gan jaagt je de stuipen op het lijf
Met de feestdagen en de bijbehorende Kerstfilms achter de rug gaat Hollywood ook weer over tot de orde de dag, en is het dus ook tijd voor wat spanning en sensatie. Vanaf donderdag kunnen we griezelen bij de nieuwe horror-movie Megan. Een film over een doodenge pop, die van schattige metgezel van een lief meisje uitgroeit tot een koelbloedige moordenaar.

Lof voor Monica Geuze na laatste vlog: 'Megatrots!'
Een schok in influencer-land, gisteravond. Monica Geuze stopt na 8 jaar met haar megapopulaire vlogs. Haar succes heeft ze te danken aan de camera die ze altijd en overal bij zich heeft, en dat is nu voorbij. En meer schokkend nieuws: het is ook over en uit met haar vriend Robbert Kroese. Het is Monica allemaal iets te veel geworden.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 3 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten