Uitzending
RTL Boulevard - 11-3-2014

11-3-2014

RTL Boulevard

1511 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Uitblinkerslunch op Noordeinde
Vandaag stond weer de halfjaarlijkse uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde op het programma.

Prins Harry en Cressida Bonas
Prins Harry en zijn vriendinnetje Cressida Bonas zijn al een hele tijd aan het daten, maar de laatste tijd lijkt het écht serieus te worden tussen die twee!

Beatrix geniet van vakantie in Noorwegen
Prinses Beatrix is een weekje op vakantie, en wij weten waar!

Verwende Justin Bieber zucht zich door verhoor
Het laatste jaar had hij meer relletjes aan zijn broek dan we kunnen tellen. De soap lijkt niet op te houden, nu zijn er beelden vrijgegeven van een verhoor dat hij vorige week had. En wat blijkt, Justin kan best vervelend zijn.Verwende Justin Bieber zucht zich door verhoor

Verrassende namen in The Passion
Het paasverhaal wordt sinds 2011 op een hele andere manier aan de man gebracht. Het verhaal over de laatste dagen van Jezus op aarde wordt ook dit jaar op een bijzondere manier uitgebeeld tijdens The Passion. Vandaag presenteerde zich daar de nieuwe wannabe heiligen.

Enrique Iglesias komt met nieuw album
De Spaanse pretty boy Enrique Iglesias staat al jaren aan de top. En dat hij daar nog wel een tijdje blijft zitten, bewijst hij met z'n nieuwe album 'Sex and love' dat vrijdag uitkomt.

Op de koffie bij Gordon en Froger
Jim heeft al zijn vrienden in Utrecht verzameld om een moppie te zingen voor het goede doel. Vanmiddag werden de keeltjes alvast warm gezongen.

Bekend Nederland loopt uit voor Hartenstraat
Gisterenavond liep heel bekend Nederland strak in pak over de loper van de premiere van Hartenstraat. Sanne Vogel's eerste grote romantische komedie werd groots gevierd.

Beelden Adam Zoekt Eva uitgelekt
De eerste aflevering van het RTL5-programma Adam zkt Eva was een groot succes. En ook vanavond belooft het weer een spraakmakende uitzending te worden.

Lotte Noordanus nieuw in GTST
Goede Tijden Slechte Tijden heeft al maanden torenhoge kijkcijfers en dat was gisteren niet anders. Opnieuw werd bijna de twee miljoen kijkers aangetikt.

Met welk lied gaan Waylon en Ilse naar het Eurovisie Songfestival?
Nog twee nachten slapen en dan presenteren Ilse DeLange en Waylon, alias The common Linnets, hun nummer voor het songfestival! En de spanning is om te snijden!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 11 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie