Uitzending
RTL Boulevard - 10-1-2017

10-1-2017

RTL Boulevard

1235 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuwe serie Suspects met Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger
In Engeland is het al een daverend succes en binnenkort is de politieserie ook te zien in Nederland: Suspects. Acteertalenten Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger zijn natuurlijk al bekenden van elkaar van Divorce, maar werken voor Suspects op een nog veel intensere manier samen.

Steeds meer details overval Kim Kardashian
Maar liefst 17 verdachten zeer breed variŽrend in leeftijd van 23 tot 73 zijn afgelopen week aangehouden voor de overval op Kim Kardashian drie maanden geleden in Parijs. Strafrechtadvocate Marielle van Essen schuift aan de desk om de vorderingen op de zaak te besrpeken.

Bridget Maasland lyrisch over film Brimstone
En niet alleen Bridget, aanwezigen bij de premiŤre waren ook diep onder de indruk. Regisseur Martin Koolhoven heeft acht jaar gezwoegd voor de film, raakte zelfs bijna failliet, maar wist uiteindelijk grote sterren als Dakota Fanning en Carice van Houten te strikken en een zeer indrukwekkende film te maken.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 10 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie