Uitzending
RTL Boulevard - 30-9-2020

30-9-2020

RTL Boulevard

289 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon door
Goed nieuws voor Linda de Mol (..) en haar bekende spelshow! Onlangs werd bekend gemaakt dat de presentatrice gewoon haar show door kan laten gaan. En dat is ondanks de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen maandag bekend zijn gemaakt. Het programma is dus op vier oktober gewoon weer om acht uur te zien op SBS 6.

Is Gordon slachtoffer geworden van de Rolex-bende?
Gordon Heuckeroth (52) is zaterdagnacht op een brute wijze overvallen. Onder andere zijn creditcards, pinpas en dure sieraden, waaronder een Rolexhorloge zijn gestolen. Er wordt nu gespeculeerd over of Gordon het slachtoffer is geweest van de Rolex-bende, de bende die al meerdere Bekende Nederlands hun Rolex heeft gestolen. John van den Heuvel vertelt over deze speculaties.

Gordon in therapie na heftige inbraak
Gordon is zaterdagnacht in zijn woning in Amsterdam-Zuid op brute wijze overvallen. De zanger kreeg tijdens de beroving een mes op zijn keel, hij werd mishandeld en zelfs met de dood bedreigd. De twee inbrekers gingen er uiteindelijk vandoor met creditcards, pinpas en dure sieraden, waaronder een Rolexhorloge. Voor de zanger, die de ene na de andere tegenslag te verwerken krijgt, voelt dit als DE genadeklap. John van den Heuvel sprak hierover met Gordon, die onder andere openlijk vertelt over dat hij in therapie zit hierdoor.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 30 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee