Uitzending
RTL Boulevard - 1-7-2021

1-7-2021

RTL Boulevard

283 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lastige acteur Victor Reinier: 'Ben onmogelijk om mee te werken'
'Flikken Maastricht' is met 15 seizoenen de langstlopende politieserie op tv. Met elke week rond de twee miljoen kijkers snakken de fans naar een nieuw seizoen. Vandaag wordt bekend dat er maar liefst drie extra seizoenen komen. Hoofdrolspeler Victor Reinier (58) kan z'n geluk niet op.

Harry en William laten breed uitgemeten broedervete achter zich
Het is vandaag een hele happening in de Kensington Gardens, want zojuist hebben Harry (36) en William (39) daar hun overleden moeder Diana op een voetstuk gezet. Speciaal voor de zestigste geboortedag van de prinses is er in de paleistuin een standbeeld onthuld, maar de wereldpers let er vooral op of de band tussen de broers ook nog steeds steengoed is.

Waarom je voor de waargebeurde film The Mauritanian naar de bioscoop moet gaan
'The Mauritanian' vertelt het waargebeurde verhaal van een man die bijna 15 jaar onterecht vastzit op Guantnamo Bay voor de aanslagen op 11 september. Tijdens zijn gevangenschap vecht zijn idealistische advocate, gespeeld door Jodie Foster (58), voor gerechtigheid. En wij spraken Jodie zelf.

Miss Montreal viert 15-jarig bestaan met beste optreden ooit
Miss Montreal bestaat volgend jaar maar liefst 15 jaar en dat wordt groots gevierd in Ahoy Rotterdam. Diezelfde poptempel is het decor van haar vandaag verschenen videoclip. 'Zo Mooi.' En die nieuwe single is een ode aan het optreden voor publiek. Want, ook al is dat lang geleden, Sanne (36) ziet het alweer he-le-maal voor zich.

Justitie eist 16 jaar tegen Brabantse 'godfather' Martien R.
Martien R. en zijn broers Toon, Tinus en Anjo, zijn zoon Anton, schoonzoon Bart, neef Toon, en ng zeven verdachten stonden vandaag terecht. En wel voor grootschalige drugs- en wapenhandel, productie van synthetische drugs, witwassen, heling en diefstal. Justitie eiste vandaag jarenlange gevangenisstraffen tegen deze 'Brabantse godfather' en zijn bloedverwanten.

Bill Cosby sloot deal om niet vervolgd te mogen worden in #MeToo-zaak
En daar waar "Free Britney" niet doorging, was Bill Cosby (83) gisteren wel ineens een vrij man. De Amerikaanse acteur heeft gister de gevangenis verlaten vanwege een oneerlijk proces en dat nieuws sloeg in als een bom.

Ondanks smeekbedes blijft vader van Britney Spears haar curator
Aan de nachtmerrie voor Britney Spears (39) komt voorlopig nog geen eind. De rechter in Los Angeles gaat namelijk niet mee in haar verzoek om vader Jamie Spears af te zetten als curator.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie