Uitzending
RTL Boulevard - 30-6-2021

30-6-2021

RTL Boulevard

301 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze kleur moet je volgens Nikkie in je garderobe hebben
De stijlgoden hebben hun modebewuste koppen weer bij elkaar gestoken om d kleur voor dit seizoen te bepalen en die is niet alleen voor meisjes. Alle blauwe, gele en groene kleding kan weer naar de zolder, want deze zomer steken we onszelf massaal in een knallende kleur roze.

Michiel Vos deelt bizarre reden vrijlating Bill Cosby
Vers van de pers het laatste nieuws: Bill Cosby (83) komt vrij. Amerika-deskundige Michiel Vos (50) praat ons bij.

Nieuwe Kameleon-broers hebben rollen stiekem omgedraaid op set
Na twee succesvolle Kameleon speelfilms n een tv-serie over de belevenissen van de Friese tweelingbroers Hielke en Sietse kon een derde film niet uitblijven. In 'De Kameleon aan de ketting' zien we nieuwe gezichten, waaronder een fonkelnieuwe blonde tweeling, maar ook een paar oude bekenden.

Mega-fan Samantha over docu Tina Turner: 'Soort afsluiting'
Tina Turner (81) heeft als n van de grootste popsterren aller tijden al een eigen musical, 12 grammy's, bijna 40 TOP40 hits en zo'n 200 miljoen (!!!) verkochte platen wereldwijd op haar naam staan, maar binnenkort mag ze daar ook nog een bioscoopdocumentaire aan toevoegen! In 'TINA' wordt het bijzondere levensverhaal van de zangeres in beeld gebracht, die behoorlijk wat noten op d'r zang kreeg.

Moeten we bang zijn voor de 'vervelende nakomeling': de deltavariant?
Met steeds meer prikken die gezet zijn, maatregelen die versoepelen en landen die op geel gaan, lijkt een redelijk normale zomervakantie steeds reler te worden. Toch moeten we nog steeds blijven oppassen, want de deltavariant grijpt wereldwijd razendsnel om zich heen met alle gevolgen van dien.

Gloednieuwe presentatoren 5 Days Inside: 'Bijzonder om te doen'
'5 Days inside' komt terug, en wel met een heel nieuw presentatoren trio! Wij spraken ze.

Kroongetuige Nabil B. onder vuur: John praat ons bij
Een dag nadat de bom barste in het Marengo-proces door het openbaar worden van de appgesprekken van Nabil B. vanuit de gevangenis, was de spanning ook vandaag om te snijden. De kroongetuige ligt onder vuur. Volgens het Openbaar Ministerie kan de zaak gewoon verder. Mt Nabil B.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 30 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie