Uitzending
RTL Boulevard - 4-12-2023

4-12-2023

RTL Boulevard

660 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis komt met extra Groots Met Een Zachte G-concerten. -Arno Kantelberg praat ons bij over dé trend deze winter. -Rob Goossens blikt vooruit op de halve finale van Expeditie Robinson. -Kijkers gieren het uit bij het optreden van Tjitske Reidinga in Maestro.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Thomas Acda zet zich in voor Make a wish: 'We zorgen dat ze afgeleid zijn'
Deze week voeren we bij RTL Boulevard actie voor een heel bijzonder doel, namelijk Make a wish. Thomas Acda zet zich met liefde in voor dit goede doel en roept andere BN'ers op dat ook vooral te doen. Wil jij een steentje bijdragen om deze kinderen langdurig positieve emoties te laten ervaren? Sms deze week dan WENS naar 7171 en laat de liefste wens van deze kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.

Arno spreekt verbazing uit over wintertrend: 'Is niet eens warm'
Nu het kwik is gedaald tot rond het vriespunt is het de hoogste tijd om je goed warm aan te kleden om deze ijzige winterdagen door te komen. En nee, dat doe je niet alleen met een dikke winterjas, het zijn de accessoires die je outfit winterklaar maken. Denk aan de oorwarmers, wanten en zelfs de fluffy buckethat die dit seizoen niet in jouw garderobe mogen ontbreken.

Hoger beroep 'erg spannend' voor nabestaanden Carlo: 'Zorgt voor emoties'
Er is nog steeds veel onduidelijk over de moord op de 27-jarige Carlo Heuvelman op Mallorca. Ondanks dat de rechter vorig jaar gevangenisstraffen tot 7 jaar oplegde aan een groep jonge mannen uit Hilversum voor doodslag en openlijke geweldpleging, heeft het Openbaar Ministerie nog altijd vragen over wat er die fatale nacht precies is gebeurd. Zowel het OM als de verdachten gingen in Hoger Beroep en dat ging vandaag van start in Leeuwarden.

Floor Jansen blikt terug op zwarte periode: 'Ik viel gewoon om'
Aankomende vrijdag geeft Floor Jansen haar grootste solo-optreden in Nederland tot nu toe. Deze show is haar eerste optreden nadat ze afgelopen zomer - in verwachting van haar tweede dochter - volledig uitgeput raakte. Inmiddels is de kleine spruit gezond ter wereld gekomen en blikt ze vanuit haar huis in Zweden terug op deze ingrijpende periode.

Matthijs kan ziekte even vergeten dankzij Make A Wish
Deze week voeren we bij RTL Boulevard actie voor een heel bijzonder doel, namelijk Make a wish. En dat doen we samen met ambassadeur Ruben Nicolai! Hij is er getuige van als Matthijs, die leukemie heeft, één van zijn grootste wensen uit ziet komen.

Afvaller wilde direct na Expeditie de Mount Everest beklimmen: 'Niet zo handig'
Één van de meest heftige seizoenen van Expeditie Robinson nadert zijn einde. Gisteren was de allerlaatste eilandraad en die bleef spannend tot de laatste minuut. Uiteindelijk was het de goedlachse dierenvriend Floris Göbel die het spel moest verlaten en hier nog steeds wakker ligt...

Guus Meeuwis breidt concertenreeks uit: 'Lastig afscheid nemen'
Guus Meeuwis breekt ieder jaar het Philips stadion in Eindhoven helemaal af met zijn Groots met een zachte G concerten. Al gaat dit jaar, na juni 2024, in Brabant definitief het licht uit wanneer er voor de allerlaatste keer een Groots feest wordt gebouwd door de zanger. Heel Nederland wil bij die afscheidsreeks aanwezig zijn en dus heeft Guus goed nieuws...

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 4 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie