Uitzending
RTL Boulevard - 7-12-2023

7-12-2023

RTL Boulevard

633 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Kroonprinses Amalia is 20 jaar. -Eva Jinek zorgt voor een aardverschuiving bij de NPO. -We waren bij de première van de nieuwe film Eerste Hulp Bij Kerst. -Is Peter Gillis de komende tijd nog wel te zien bij SBS, nu zijn grootste vakantiepark dicht moet?

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nederlandse artiesten stemmen op déze nummers in de Top 2000
Het kan nog even maar je moet snel zijn: morgen sluit de stembus voor de Top 2000. Ga je dit jaar voor Sinéad O'Connor, Bon Jovi (61) of voor Danny Vera's (46) 'Rollercoaster'. Want ook de Nederlandse artiesten zijn elk jaar zeer goed vertegenwoordigd én ze stemmen zelf ook. Wij vroegen ze op de man af wie bij hen op repeat staan en perse hoog in dé lijst moeten.

Nikkie Plessen neemt kledingstijl jarige Amalia onder de loep: 'Sterke vrouw'
Allemaal gefeliciteerd, want onze kroonprinses Amalia is vandaag 20 geworden en is dus officieel tiener af. Ze heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug omdat ze wordt bedreigd, maar dat weerhoudt haar er niet van om lekker wat feestjes en vieringen mee te pakken. En op fashiongebied wordt ze ook al een echte queen.

In de kerstsferen komen? De gloednieuwe film Eerste Hulp Bij Kerst vanaf nu te zien
Met de feestdagen in aantocht kunnen weer volop van kerstfilms genieten. Regisseur Will Koopman (67), bekend van 'Gooische Vrouwen' en 'Oogappels', doet ook haar duit in het kerstzakje met haar nieuwe film 'Eerste Hulp bij Kerst', die gisteravond in première is gegaan.

Gaat Talpa Peter Gillis dumpen nu zijn imperium uiteenvalt?
Niets is zo sterk als het huwelijk tussen Talpa en Peter Gillis (61). Maar zo langzamerhand lijkt het zo zorgvuldig opgebouwde vakantieparken koninkrijk van de Brabander uit een te vallen. Belastingfraude, illegale arbeidsmigranten en verdenking van mishandeling, het is voor Talpa nog steeds niet genoeg om hun realityster van de buis te halen, of komt daar nu verandering in?

Politie op jacht in Telegram-groepen: 'Worden levensgevaarlijke middelen verkocht'
De politie maakt korte metten met Telegram-groepen waarin illegale middelen worden verkocht. Deze week wordt bekend dat agenten mee hebben gekeken in vier chatgroepen waarin levensgevaarlijk illegaal vuurwerk wordt verkocht. Die kanalen zijn inmiddels gesloten. De politie werkt met man en macht om deze criminele praktijken tegen te gaan, maar voor je het weet, hebben de criminelen alweer andere online-kanalen aangemaakt.

Rob Goossens denkt dat Eva Jinek twee salarisstrookjes krijgt door vertrek naar NPO, maar: 'Iedereen ontkent dit'
Door Eva Jineks (45) vertrek naar de NPO gaat de boel daar flink op de schop. Inmiddels is bekend dat de presentatrice de vooravond op zich neemt van maandag tot en met donderdag. Het gevolg: Khalid & Sophie worden doorgeschoven naar de avond en de collega's van 'Op1' moeten wieberen. Niet iedereen is even blij met deze veranderingen.

Vader Flynn dankbaar dat Make-A-Wish zijn wens in vervulling laat gaan: 'Leukste Flynn die ik ooit heb gezien'
Deze week voeren we bij RTL Boulevard actie voor een Make-A-Wish. Zij vervullen wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. We wilden heel graag 200 wensen halen maar door jullie massale hulp hebben we die gisteren al gehaald! Daarom gaan we voor de 300. De 8-jarige Flynn heeft een ernstige hartafwijking. Hij is al vaak geopereerd. In januari heeft hij met succes een openhartoperatie gehad. Het gaat nu weer redelijk goed. Flynns grootste wens was om ruiter Thomas, één van de Ravelijn Ridders uit de Efteling, te ontmoeten. En dat is gebeurd!

Pia Douwes maakt als ambassadeur van Make-A-Wish wenskindjes van dichtbij mee: 'Geeft hen veerkracht'
Deze hele week voeren we samen met Make-A-Wish actie om zoveel mogelijk wensen te vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ons doel is om 300 wensen te kunnen vervullen. Musicalster Pia Douwes (59) is ambassadeur voor Make-A-Wish en maakt van dichtbij mee welk positieve effect een wensvervulling heeft op een kind. Jij kan ook helpen door het woord 'WENS' te sms'en naar 7171. Je kan door op de link te klikken, doneren wat je wil.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 7 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie