Uitzending
RTL Boulevard - 30-11-2023

30-11-2023

RTL Boulevard

540 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Radiolegende Edwin Evers keert na 5 jaar afwezigheid terug bij Radio 538. -Het proces tegen de verdachten in de moordzaak van Peter R. de Vries ging vandaag weer verder. -Endgame zorgt voor nog meer ophef in Engeland.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

FC Kip na verbouwing weer open: 'Keuken kon het niet aan, moest groter'
Het is een prachtige dag voor liefhebbers van het meest veelzijdige stukje vlees: Jandino Asporaat (42) heeft zijn restaurant FC Kip namelijk weer geopend. Het moest eventjes dicht omdat de animo groot is, maar de keuken te klein. Inmiddels kan, na de nodige aanpassingen, iedereen er weer lekker snavelen.

Inhoudelijke behandeling Peter R. de Vries in zicht: 'Dan gaat het echt beginnen'
De zaak tegen de verdachten van de moord op Peter R. de Vries loopt al bijna 2,5 jaar. Na de moord arresteert de politie al snel twee mannen en vandaag staan er maar liefst negen verdachten voor de rechter. Ook komt er nieuws naar buiten over de mogelijke opdrachtgever.

Britten liggen niet wakker van ophef Endgame, nemen het met 'flinke korrel zout'
Engeland is nog steeds compleet in de ban van 'rascistische royals'. Er is namelijk weer een nieuw bommetje gedropt door niemand minder dan journalist Piers Morgan (58), die zich allesbehalve aan de regels houdt.

Edwin Evers wil 'ander soort programma maken' zonder typetjes
De koning van de radio keert terug op zijn troon: Edwin Evers (52) gaat weer aan de slag bij Radio 538. Maar wel met de nodige veranderingen. Zo wil de radio-maker echt een nieuwe show maken.

Krezip komt na jaren 'eindelijk' met eerste kerstplaat
Hoewel Sinterklaas nog gevierd moet worden, poetst de Kerstman alvast zijn slee. Tot grote vreugde van de leden van Krezip, die met hun gedachten alweer bij het einde van het jaar zitten. De groep brengt nu namelijk hun allereerste Kerstliedje uit. Een lichtpuntje in deze donkere dagen, want ze missen drummer Bram natuurlijk nog wel.

Geen Pakjesavond zonder chocola, we vertellen hoe je het zelf kan maken
Nog een paar nachtjes slapen en het is zover: Pakjesavond. Naast cadeautjes draait het op die avond vooral om snoepgoed. En dan mag chocolade niet ontbreken.Het mooie is: je hoeft er niet voor naar de winkel, je kan het ook gewoon thuis maken. Miljuschka Witzenhausen (38) smelt al weg bij het idee.

Nicol Kremers houdt voet bij stuk: 'Wil één keer getailleerd mijn verhaal doen'
'Massa is Kassa'-ster Peter Gillis (61) heeft bij de rechter zijn gelijk gehaald: ex Nicol Kremers (33) wordt in de media gemuilkorfd over huiselijk geweld. Toch betekent dat voor haar nog niet het einde.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 30 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie