Uitzending
RTL Boulevard - 1-12-2023

1-12-2023

RTL Boulevard

706 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De stembussen voor de Top 2000 zijn weer open. -Tim Oliehoek over zijn samenwerking met Burny Bos. -Madonna treedt vanavond op in de ZiggoDome. -André Hazes is weer eens woest op zijn moeder Rachel.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen legt uit welke feestelijke outfits je uit de kast mag trekken in december: 'Totaal in glitters'
Het is vandaag 1 december en dat betekent dat het tijd is voor feestjes, borrels en heel veel diners. Maar de grote vraag is: wat moet je aan? Ga je voor de subtiele look met die kleine feestelijke touch of pak je toch volledig uit tot de veren aan toe? Een ding is zeker, ook dit jaar is niks te gek.

Michella Kox blij dat realitysterren 'eindelijk' worden erkend met Dutch Reality Awards: 'Beloning voor ons werk'
Sinds de doorbraak van 'Big Brother' in 1999 volgen we 'gewone mensen' in spraakmakende programma's. Deze types zijn wereldberoemd in eigen land, maar komen niet aanmerking voor serieuze tv-prijzen. Daar komt vanaf vandaag verandering in, want zojuist werden de Dutch Reality Awards uitgereikt.

André Hazes brak met manager vanwege Rachel: 'Wil niet meegenomen worden in leugens'
Morgen verschijnt het laatste deel van de documentaire over André Hazes (53), en daarin haalt hij snoeihard uit naar moeder Rachel. Wat blijkt? Andre is woest over uitspraken die zijn moeder afgelopen september heeft gedaan in de rechtszaal tijdens de zaak tussen Rachel en haar ex-medewerkster. Zo woest, dat hij niet eens meer een manager met haar wil delen.

Madonna komt 'honderd procent' zeker te laat voor concert in Nederland
Madonna (65), The Queen of Pop, doet na Londen, Parijs en Berlijn nu eindelijk weer haar intrede in ons land met haar 'Celebration Tour'. Reden genoeg dus voor duizenden fans om vanavond in de Ziggo Dome tijdens haar concert helemaal uit hun naad te gaan. Het belooft vanavond één groot hysterisch feest te worden, mits de 'material girl' een beetje op tijd komt natuurlijk.

Rob Goossens roept op te stemmen op lievelingslied Peter R. de Vries voor Top 2000
Hoewel we met z'n allen net terug zijn uit het stemhokje voor de Tweedekamerverkiezingen, mogen we onze voorkeuren alweer laten horen. Vanmorgen zijn de stembussen voor de Top 2000 opengegaan. En net als in de politiek is ook hier veel discussie over wie nou de grootste moet worden.

Tim Oliehoek geraakt door overlijden collega Burny Bos: 'Trots hem te mogen kennen'
Verdrietig nieuws, want radiomaker, filmproducent, schrijver èn acteur Burny Bos is vandaag aan de gevolgen van kanker overleden. Hij schrijft in zijn leven tientallen kinderboeken, maakte talloze jeugdfilms, verfilmde boeken van - niemand minder dan - Annie M.G. Schmidt en wint prestigieuze awards voor zijn werk. Burny was de pensioen gerechtigde leeftijd met zijn 79 jaar ruimschoots voorbij, maar hij had nog volop nieuwe ideeën. Hij laat ons een prachtig repertoire na, al was hij zelf veel te bescheiden.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 1 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie