Uitzending
RTL Boulevard - 6-12-2023

6-12-2023

RTL Boulevard

625 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: Presentatrice Cilly Dartell overleden op 66-jarige leeftijd. -Peter Gillis zwaar teleurgesteld nu hij zijn grootste vakantiepark per direct moet sluiten. -Bibi Breijman en Waylon zijn in de wolken: Bibi is zwanger van hun derde kindje. -Op1 verdwijnt van de tv en er is meer duidelijkheid voor Eva Jinek & Khalid en Sophie.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter Gillis reageert op per direct verliezen van belangrijkste recreatiepark: 'Zeer in shock'
De feestdagen lijken voor Peter Gillis (61) allesbehalve een feestje te worden, want hij krijgt er alleen maar meer zorgen bij. Waar Peter al meerdere keren met zijn ex Nicol Kremers (33) overhoop ligt in de rechtbank, meldt het 'AD' vanmiddag dat de gemeente Asten heeft besloten zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel per direct op slot te gooien. Wij spraken zojuist Peter exclusief over dit nieuws.

Geen idee wat je in de kerstboom moet hangen? Roos Reedijk weet raad
Glühwein, lekker eten en heel de dag de feestelijke muzieklijst aan. Over 19 nachtjes slapen is het dan eindelijk zover: kerst! Ook dit jaar liggen de winkels weer bommetje vol met versiering, dus als je door de kerstbomen het bos niet meer ziet, is daar Roos Reedijk to the rescue. Want zij reed vandaag van hot naar her om de laatste kersttrends voor ons op een rijtje te zetten.

Vermeende dader verkrachting Maxime Meiland eist rectificatie: 'Leugen'
In haar boek 'Maxime, misbruikt, ontspoort en nu gelukkig' omschrijft Maxime Meiland (28) hoe zij op haar vijftiende slachtoffer zou zijn geworden van verkrachting. Vandaag wordt duidelijk dat - de inmiddels 28 jarige man die zij heeft beschuldigd - aangifte doet tegen de realityster wegens smaad en laster, ook eist hij dat het boek uit de handel wordt genomen.

Redactie Op1 totaal overvallen door het nieuws over verdwijnen van programma: 'Niemand wist het'
Het rommelt al een tijdje bij de talkshows van de publieke omroep en nu wordt er flink gehusseld met de babbelshows van de NPO. 'Op1' zou volgens het 'AD' vanaf het komend jaar verdwijnen en daarvoor komen 'Khalid & Sophie' op de late avond te zitten. En wie komt er dan hun plekje vraag je je af? Nou, niemand minder dan Eva Jinek (45)!

Judith Osborn schittert poedelnaakt op cover van Playboy: 'Nieuwe start voor iemand van 57'
Na Patricia Paay (74) en Jane Seymour (72) schittert nu Judith Osborn (57) in het rijtje van de oudste Playboy-modellen voor een speciale kersteditie van het blad. Judith heeft een jaar lang zelf naaktfoto's gemaakt met haar telefoon die maar liefst 14 pagina's vullen.

Rayans grootste dromen komen uit door Make-A-Wish: 'Lamborghini gereden'
Deze week voeren we bij RTL Boulevard actie voor een Make-A-Wish. Zij vervullen wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ook de 9-jarige Rayan heeft zijn wens Make-A-Wish in vervulling zien gaan. Hij kreeg bezoek van Marguerite, zij is als medisch specialist verbonden aan Make-A-Wish. Samen met Rayan en zijn zus blikte ze terug op wat de wensvervulling voor het gezin heeft betekend. Met deze actie hopen we 300 kinderwensen in vervulling te laten gaan.

Bridget Maasland keek vol bewondering op naar overleden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven'
Cilly Dartell is op 66-jarige leeftijd overleden. De oud-presentatrice van Hart van Nederland wist al sinds 2019 dat zij longkanker met uitzaaiingen heeft. Nadat ze jarenlang het gezicht van 'Hart van Nederland' en 'Shownieuws' was, stapte ze in 2013 over naar omroep Max. Cilly laat haar man Jan, twee zoons en vijf kleinkinderen na.

Make-A-Wish ambassadeur Demi de Boer geïnspireerd door ouders wenskindjes
Deze hele week voeren we samen met Make-A-Wish actie om zoveel mogelijk wensen te vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ons doel is om 300 wensen te kunnen vervullen. En zo'n wens is helemaal op maat gemaak, voor elk kind uniek en daarom ook kostbaar. Make-A-Wish gelooft dat het uitkomen van zo'n wens bij de kinderen zorgt voor extra veerkracht en vertrouwen geeft in hun eigen lijf. Jij kan ook helpen door het woord 'WENS' te sms'en naar 7171. Je kan door op de link te klikken, doneren wat je wil. Demi de Boer (27) vervult een hele bijzondere en belangrijke rol voor Make-A-Wish.....

Luuk Ikink vindt het 'bizar' dat zwangerschap Bibi Breijman en Waylon is gelekt
Na een roerige periode voor Bibi Breijman (32) en Waylon (43) valt er vandaag mooi nieuws te melden. Het stel verwacht samen hun derde kindje. En hoewel Bibi wederom ontzettend misselijk is, vertelt ze gisteren op Pakjesavond het goede nieuws over de gezinsuitbreiding aan de kleine Teddy en Chester.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie