Uitzending
RTL Boulevard - 31-7-2014

31-7-2014

RTL Boulevard

1391 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

In stijl naar de Gay Pride
De gouden strakke broekjes, roze shirts, latex pakken en tepelpiercings zijn ondertussen traditionele klederdracht op de gaypride. Maar er zijn ook ontwerpers die wat modebewuster met de gaypride bezig zijn, zoals Allan Vos en Jan Aarntzen.

Henny's neefjes draaien erop los
Sander en Jordy Huisman zijn de neefjes van Henny Huisman en die timmeren lekker aan de weg als dj-duo Kriss Kross. Henny is natuurlijk hun grootste fan en pakt dan ook maar wat graag een festivalletje met ze mee.

Nieuwe trend: chaps om je schoen
Alhoewel het nu nog volop zomer is, zijn de echte fashionliefhebbers ook al bezig met de herfsttrends, bijvoorbeeld met chaps.

The Voice Barbara lanceert album
Ze was DE verrassing van The Voice of Holland in 2012, Barbara Straathof. En sindsdien heeft heeft ze niet meer stilgezeten.

Sneak preview: September Issues
De grote modebladen zoals Elle, Vogue en Harpers Bazaar zijn al maanden bezig met de allerbelangrijkste editie van het jaar: het septembernummer dat volgende week al uitkomt. Wij kregen een exclusieve sneakpeak bij Vogue en Elle.

Arie Boomsma: Zo'n breuk is nooit leuk
Arie Boomsma en Samira Maas zijn niet langer een setje. Sterker nog, de presentator vertelt aan RTL Boulevard dat ze al een half jaar niet langer samen door het leven gaan.

Arie Boomsma gaat op mannenjacht
Arie Boomsma heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Vanavond maakte de tv-host in RTL Boulevard bekend dat hij aan de bak gaat voor De Roze Wildernis.

Opnames Apenstreken in volle gang
Geen zomervakantie voor de acteurs van de film Apenstreken. De opnames voor de nieuwe familiefilm zijn sinds juli in volle gang.

Nieuwkomer Moeder Ik Wil Bij De Revue in diepe gegooid.
Na weken van teksten blokken en de stembanden smeren zijn het spannende dagen voor de cast van de nieuwe musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue. De allereerste repetitiedagen zijn namelijk begonnen.

BN'ers aan de slag bij Ramon Beuk
Morgen opent Ramon Beuk voor de vierde keer zijn restaurant 'Voor een maand' en ook dit keer heeft de kok een aantal BN'ers opgetrommeld om hem te helpen.

Floortje Dessing: Het is een roerig tochtje
Floortje Dessing reist deze weken dwars door China voor het programma '3 op Reis', maar dichtbij haar en de crew werd plotseling een aanslag gepleegd.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 31 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie