Uitzending
RTL Boulevard - 1-8-2014

1-8-2014

RTL Boulevard

1046 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jan Smit: Album uitbrengen is een bevalling
Voor Jan Smit is er deze zomer weinig tijd voor ontspanning. Hij heeft optredens in Spanje, een fan reis naar Turkije en tussendoor komt ie met een nieuw album en z'n nieuwe single: 'Jij En Ik'. Wij spraken het drukke baasje in hometown Volendam.

Koninklijke poseersessies
Als staatshoofd ontkom je er niet aan om af en toe geschilderd te worden en model te staan tijdens urenlange poseersessies. Schilder Howard Morgen maakte van koningin Elizabeth e?n koningin Beatrix een portret en doet uitgebreid uit de doeken hoe het er op zo'n moment aan toe gaat ten paleize.

Michael van Gerwen in huwelijksbootje gestapt
Michael van Gerwen heeft zijn dartpijltjes vandaag thuisgelaten en in plaats daarvan een mooi pak aangetrokken voor de grote dag met zijn geliefde Daphne. De twee trouwden in het altijd prachtige Vlijmen.

Deense royals op reis naar Groenland
Kroonprins Frederik van Denemarken en zijn vrouw Mary maken van een officieel bezoek aan Groenland een leuke familie vakantie.

Jeroen Latijnhouwers kiest voor MAX
Jeroen Latijnhouwers zorgt vandaag voor verrassend transfernieuws, want na 16 jaar gaat hij de RTL Nieuwsvloer verlaten.

Willem-Alexander en Mxima 12,5 jaar getrouwd
Morgen viert ons Koningspaar hun koperen huwelijk. het is alweer 12,5 jaar geleden, op 2 februari 2002 dat Willem-Alexander en Ma?xima trouwden. En terwijl zij lekker vakantie vieren in Griekenland, kijken wij terug op die prachtige dag.

5 Seconds of Summer niet meer te houden
5 Seconds of Summer is binnen een korte tijd uitgegroeid tot een wereldberoemde band. De Australische rockers hebben zelfs getoured met One Direction en dat allemaal dankzij een YouTube-filmje.

'Lingo moet blijven'
Het nieuws dat Lingo stopt heeft het hele land geschokt, inclusief de Oranjes.

Conchita Wurst op hakken naar Gay Pride
De Gay Pride kent ongetwijfeld vele hoogtepunten, maar het absolute toppunt is de aanwezigheid van homo-icoon Conchita Wurst. We hadden zojuist een exclusief interview met de Songfestival winnaar.

Art en Kees in roze sferen
He`t evenement voor de homoseksuele gemeenschap staat op het punt van beginnen: de canal parade van de Amsterdam Gay Pride.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 1 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie