Uitzending
RTL Boulevard - 5-8-2014

5-8-2014

RTL Boulevard

967 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deense royals maken kennis met Groenland
De Deense royals zitten inmiddels vijf dagen in Groenland. Terwijl ouders Frederik en Mary druk zijn met allerlei activiteiten, heeft de meegereisde pers eigenlijk vooral aandacht voor de vier kinderen.

Viola Holt: Ik heb een prachtleven
Geraniums naar behoefte, de AOW en korting op allerlei attractieparken en musea. Vijfenzestig worden is een feest. Dat vindt ook Viola Holt, die vandaag de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Spaanse royals genieten op Mallorca
Hoewel de schoonbroer van de Spaanse koning door zijn miljoenenfraude een onzekere toekomst tegemoet gaat, viert hij momenteel toch gewoon vakantie.

Geen bijbaantjes meer voor Kensington
De band Kensington komt alweer met hun derde album.

'Speedboot is niet zo duur'
Koning Willem-Alexander heeft een nieuw speeltje. Vanaf nu varen hij en zijn gezin poepchique rond in hun nieuwe speedboot.

Liefde inspireert Paris Hilton
Paris Hilton bracht acht jaar geleden haar laatste album uit, maar ze maakt haar come-back. Ze zit te zwoegen op een vervolg en uit haar creatieve brein is alvast de eerste single geplopt; Come Alive.

Quinty Trustfull zoekt beste tuinierster
Bij kastjes in elkaar timmeren en gaten in de muur boren, denken we vooral aan mannenklussen, maar niets blijkt minder waar.

Hans: We zijn sterker zonder elkaar
Triest nieuws voor Hans Klok. Zijn carriere gaat nog steeds als een speer, maar eist ook zijn tol. De illusionist en zijn vriend James zijn uit elkaar.

Britse royals planten klaprozen
Gisteren waren William, Kate en Harry nog bij onze zuiderburen op bezoek om de Eerste Wereldoorlog te herdenken, vandaag is het trio weer gezamenlijk op pad.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 5 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie