Uitzending
RTL Boulevard - 6-8-2014

6-8-2014

RTL Boulevard

1366 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Martin Garrix trots op nummer met Afrojack
De 18-jarige Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, mag nog maar net officieel een biertje bestellen, maar dat zal hem ongetwijfeld een worst zijn. De DJ vliegt namelijk de hele wereld over om voor tienduizenden fans zijn kunsten te vertonen.

Thomas ziet samenwerking met broer wel zitten
Thomas Berge draait al meer dan tien jaar mee in de muziekwereld, maar hij is niet het enige muzikale wonder binnen zijn familie. De carrie`re van broer Rens komt van de grond.

Gerard Joling al in kerstsferen
De mussen vallen van het dak, de airco staat voluit te loeien en radiostations draaien de ene na de andere zomerhit. Maar Gerard Joling is in kerstsferen.

Lenny Kravitz duikt designwereld in
De kans bestaat dat de meeste namen van interieurarchitecten en designers u helemaal niks zeggen. Maar er zitten er ook een aantal tussen die een leuk dubbelleven leiden.

Jeroen voorlopig niet naar Amerika
Jeroen van Koningsbrugge kennen we vooral als grappenmaker op televisie en in het theater. Maar komende periode komt hij met twee grote films: De Surprise en Schone Handen. Een filmster lijkt geboren.

Nieuwe trend: tijdelijke tattoo
Nu iedereen in zijn zomeroutfit rond paradeert komen de tattoo's ook weer tevoorschijn. Toch is het wel erg definitief om er een te laten zetten.

Ilse DeLange hoopt op eeuwigheid Linnets
Ilse deLange was de afgelopen dagen op promotie in Zweden voor de Common Linnets.

Hippe sportkleding in opmars
We hangen tegenwoordig uren in de gewichten om dat droomlijf te krijgen en dat doen we natuurlijk niet in dat verwassen t-shirt. Hippe sportkleding is begonnen aan een ware opmars en vindt nu ook zijn weg buiten de sportschool.

Artiesten zingen voor slachtoffers MH17
Diverse artiesten staan vanavond stil bij de slachtoffers van de ramp met de MH17 tijdens een benefietconcert.

Vakantie vieren met vakantieplanners
Een vakantie plannen is voor veel mensen de meest stressvolle bezigheid naast verhuizen. Maar eigenlijk zouden wij een voorbeeld moeten nemen aan celebrities.

Roy wilde nieuwe liefde stilhouden
Roy Donders vult deze week flink de headlines. En dan gaat het dit keer niet om zijn huispakken. Na de breuk met zijn vriend Bas was zijn liefdesleven ook vandaag weer het gesprek van de dag.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 6 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie