Uitzending
RTL Boulevard - 25-7-2014

25-7-2014

RTL Boulevard

1083 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Geen platte vragen voor Paul de Leeuw
Zowel RTL als de publieke omroep willen maar wat graag samenwerken met Paul de Leeuw. Hij is de komende tijd dan ook veel op tv, zo begint zondag Ranking the stars. Wij vroegen hem naar het geheim van zijn succes.

Berget Lewis en ex weer contact met elkaar
In mei werd bekend dat Berget Lewis en Sebastiaan na een huwelijk van twee jaar uit elkaar gaan. In RTL Boulevard vertelt de nachtegaal dat de twee nu weer contact met elkaar hebben.

Droom komt uit voor Berget Lewis
Een spannende avond morgen voor Berget Lewis, geeft namelijk een concert in het Concertgebouw.

Rechtbank stopt gijzeling Inchomar B.
Gisteren werd bekend dat de Amsterdamse crimineel Inchomar B. niet langer mag worden gegijzeld door justitie. Het Openbaar Ministerie is het daar niet mee eens en gaat in hoger beroep.

'50 Shades niet romantisch, maar technisch'
Gisteren lieten we de eerste trailer van de 'Fifty Shades of Grey' film zien, die ongetwijfeld een enorme bioscoophit gaat worden. Vandaag vertellen de hoofdrolspelers over de uitdagende acteerklus.

Slingeren op de weg? Opnieuw afrijden!
Een bijzondere rechtzaak. De zeventigjarige Corrie Huigen klaagt het CBR aan omdat ze opnieuw haar rijbewijs moet halen.

Spanning stijgt bij Giel Beelen
Nielson, Douwe Bob en Maaike Ouboter zijn allemaal ontdekt door radio DJ: Giel Beelen in zijn programma De Beste Singer Songwriters. Dit jaar treed er iemand anders in hun voetsporen.

Wesley Zippro: TBS werkt averechts
Wesley Zippro zat veertien jaar lang in gevangenissen en TBS-klinieken. Inmiddels woont hij op zichzelf en schreef hij het boek "Levenslang?" over zijn leven binnen en buiten de kliniek.

Patty Brard: Ik ben een heks om mee te leven
De diva maakt overuren tijdens de voorbereiding van haar huwelijk in september met Antoin, maar die laat het allemaal lekker over zich heenkomen.

Geen haast met schadeclaim MH17
De identificatie van de slachtoffers heeft nu de hoogste prioriteit, maar er wordt ook hard nagedacht over de juridische afwikkeling en de schadevergoedingen.

Euvgenia: Dit doet pijn in mijn hart
Een week na de ramp met de MH-17, is heel Nederland nog steeds in diepe rouw. Vandaag kwamen voor de derde dag op rij slachtoffers van de ramp naar Nederland.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie