Uitzending
RTL Boulevard - 29-7-2019

29-7-2019

RTL Boulevard

364 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frenkie de Jong als een speer in eerste weken Barcelona
Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky zijn alweer twee weken in Barcelona en druk aan het settelen. Terwijl Frenkie hoge ogen gooit op het voetbalveld verkent Mikky de stad en legt alles vast.

Meghan Markle aan de slag bij Britse Vogue
Ze speelde een hoofdrol in de populaire serie Suits, had een modeblog, zet zich al jaren in voor vrouwenrechten en binnenkort kan Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, nog een bijzondere klus aan haar cv toevoegen: ze is gasthoofdredacteur van het september issue van de Britse Vogue.

Mel C: 'Er zou weer een Spice Girls-renie kunnen komen'
Mel C trapt dit weekend de Amsterdam Gaypride af met haar optreden met de dragqueens van Sink de Pink. De Spice Girl tourt tot en met september de hele wereld over, ter ere van de LGBT-gemeenschap.

Eerste pro forma-zitting in moordzaak Miranda Zitman
De politie doet begin dit jaar een gruwelijke vondst, in het water drijft een koffer met daarin een romp van een vrouw. Tot april weet de politie niet wie het is, totdat er in april een DNA match is met andere lichaamsresten in een tuin in Soest. Het blijkt de vermiste kapster Miranda Zitman, haar man Bart B. staat vandaag terecht.

Man Bijt Hond maakt na de zomer terugkeer op tv
Na vier jaar afwezigheid kunnen we vanaf 26 augustus ons weer verkneukelen aan het gewone en ongewone allerdaagse leven met de Babbelbox, Ons Kent Ons, Hond aan Tafel...

Imanuelle Grives legt zich neer bij straf in drugszaak
Imanuelle Grives gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter. Ze legt zich neer bij het feit dat ze een maand langer vast blijft zitten in de Antwerpse gevangenis.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 29 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie