Uitzending
RTL Boulevard - 27-7-2019

27-7-2019

RTL Boulevard

306 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De sunumbrella is de manier om je gezicht uit de zon te houden
Lekker binnen blijven zitten is natuurlijk de beste manier om de zon uit je gezicht te houden, maar er zijn deze zomer ook genoeg hippe hoofddeksels om de straat mee op te gaan. En de 'sunumbrella' is aan het oprukken.

Ellie Lust komt met nieuw programma over homodiscriminatie
Mishandeling, scheldpartijen of niet durven hand in hand te lopen op straat. Ondanks dat veel Nederlanders zeggen geen moeite te hebben met homoseksualiteit, krijgt toch meer dan zeven op de tien LHBTI-ers in het leven te maken met fysiek of verbaal geweld. Om dit bespreekbaar te maken zocht Ellie Lust zowel slachtoffers als daders op van homodiscriminatie en -geweld.

Gordon is een voorbeeld voor verslaafden
Dat Gordon een drank- en drugsverslaving heeft, komt voor velen niet als een verrassing. Maar dat hij nu hulp zoekt n daarvoor uitkomt, valt volgens psychiater Bram Bakker te roemen.

Een kijkje in het werkpaleis van de koninklijke familie
Voor de vierde keer op rij opent Paleis Noordeinde zijn deuren voor het Nederlandse volk. Het werkpaleis van de koninklijke familie kun je de komende maand elk weekend bezichtigen. Wij kregen graag alvast een klein voorproefje.

Opnieuw een spannende dag in de Tour de France
Na de curieuze etappe van gisteren door het noodweer in de Tour de France werd het vandaag opnieuw een spannende dag. De allesbeslissende rit voor de eindzege werd flink ingekort en dus moesten alle kanshebbers, waaronder onze eigen Steven Kruijswijk, vol aan de bak

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 27 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie