Uitzending
RTL Boulevard - 25-7-2019

25-7-2019

RTL Boulevard

437 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze vrouwen zijn de kracht achter Martien Meiland
Martien Meiland is het kijkcijferkanon met de serie Chateau Meiland. Alleen het kasteel runnen is geen optie. De vrouwen van Martien zorgen ervoor dat het op rolletjes loopt.

Hitserie Orange is the new Black komt tot een eind
Morgen verschijnt het zevende en laatste seizoen van Orange is the new Black. De serie die streamingdienst Netflix groot maakte, komt nu tot een eind.

Sunnery en Ryan hebben steeds meer family-time
Miami, Londen en Ibiza. Al jaren vliegt dj duo Sunnery James en Ryan Marciano de hele wereld over. Nu de twee mannen allebei papa zijn ruilen ze het onstuimige artiesten steeds vaker in voor wat family-time.

De wereld rouwt om de overleden Rutger Hauer
Gisteren kregen we het droevige nieuws te horen dat de acteur Rutger Hauer op 75 jarige leeftijd is overleden. Nationaal en internationaal is de wereld in rouw.

De dood van de Maassluise Lian Boel blijft een mysterie
De dood van de Maassluise kroegbaas Lian Boel blijft een mysterie. Volgens het Openbaar Ministerie heeft zijn ex-schoonzoon Michael L. de man gewurgd, maar de verdediging denkt daar heel anders over.

Het is de allerheetste dag ooit in Nederland
Het is vandaag de allerheetste dag ooit in Nederland, en als je vakantie hebt is dat natuurlijk helemaal niet zo erg. Maar lang niet iedereen kan met z'n kont aan het zwembad liggen, neem nou Boer Henk. Op de boerderij is het gewoon keihard werken, en dus besloot Buddy hem een handje te gaan helpen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie