Uitzending
RTL Boulevard - 23-7-2019

23-7-2019

RTL Boulevard

278 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martien kan de hitte niet aan in Chateau Meiland
Het warme weer is bij onze Zuiderburen niet te harden, vindt Martien. In zijn Chateau Marillaux slaan de temperaturen door en wordt zelfs de 41 graden aangetikt. Martien en zijn gezin doen morgen een volledig verslag van hoe het nu gaat in RTL Boulevard.

Olcay schiet Reddingsbrigade te hulp tijdens hittegolf
We staan weer aan het begin van een enorme hittegolf. De temperaturen lijken deze week zelfs op te lopen tot 40 graden. Olcay liep vandaag mee met de reddingsbrigade van Ijmuiden om wat tips en trics te ontfutselen over hoe om te gaan met dit extreem warme weer.

Duitsers krijgen geen genoeg van Nederlandse royals
Je kunt er bijna vergif op innemen: als er een fotoshoot is met de Nederlandse royals komen onze Oosterburen woorden te kort om hun liefde voor de oranjes te uiten. De beelden van afgelopen vrijdag op paleis Huis ten Bosch vinden gretig aftrek bij de Duitsers.

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio vieren premiŤre nieuwe film
Laat twee van 's wereld knapste hunks spelen in je nieuwe film en je zult volle zalen trekken. Dat moet regisseur Quentin Tarantino gedacht hebben voor z'n nieuwe meesterwerk Once Upon A Time in Hollywood. Een paar uur geleden ging ie in premiere in het kloppende hart van de filmindustrie.

Marlijn Weerdenburg maakt haar dromen waar als zangeres
Marlijn Weerdenburg, die we kennen als actrice in Danni Lowinski en als presentatrice van bijvoorbeeld Hotel Romantiek, gooit het over een andere boeg. Ze laat een lang gekoesterde wens uitkomen met het lanceren van een gloednieuwe Nederlandstalige single.

Hoe zal het nu verder gaan met Imanuelle Grives?
Actrice Imanuelle Grives moet vrezen voor een flinke straf, nu ze in BelgiŽ heeft bekend in drugs te hebben gehandeld. Ook haar verklaring dat ze zich op die manier voorbereidde op een nieuwe rol doet daar niets aan af.

We Zijn Er Bijna blijkt kijkcijferhit van de zomer
We Zijn Er Bijna is weer begonnen. Het campingleven van de reislustige ouderen met hun caravans word massaal bekeken. Maar liefst 1,7 miljoen kijkers keken gisteravond naar..

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 23 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie