Uitzending
RTL Boulevard - 21-7-2019

21-7-2019

RTL Boulevard

300 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martine van Os is terug met We Zijn Er Bijna
Morgen begint het nieuwe seizoen van het succesvolle reisprogramma We Zijn Er Bijna. Waarin Martine van Os met een groep ouderen op vakantie gaat. Wij krijgen alvast een voorproefje van de eerste aflevering.

Merol geeft een kijkje in haar leven met eigen docu
Binnenkort kunnen we allemaal zien hoe het leven van zangeres Merol in elkaar steekt. Er verschijnt namelijk een documentaire over de vrouw die songteksten zingt als 'Houd je bek en bef me' En daarin zien we dat haar leven niet alleen om muziek draait.

Kritiek op uiterlijk Nederlandse Crossfit-vrouwen
Vier Nederlanders maken zich op voor het WK Crossfit in de VS. De mannen en vrouwen zijn topfit, beresterk, hebben sixpacks maar met name de vrouwen krijgen behoorlijk wat commentaar op hun uiterlijk.

Beverly Hills 90210 keert terug, maar wel in een nieuw jasje
Nog even en dan kunnen we genieten van de nieuwe Beverly Hills: 92010 Brenda, Brandon, Donna en Kelly: de dames en heren van Beverly Hills 90210 zijn bijna terug, maar dan net even anders.

Nederlandse dj's zetten Tomorrowland op z'n kop
Tomorrowland is nog steeds in volle gang in het Belgische Boom. Veel Nederlandse dj's staan achter de draaitafel. Wij spraken ze over het festival en de bomvolle agenda's in de zomer.

Amerikaanse sterren zetten zich in voor A$AP Rocky
De Amerikaanse rapper A$AP Rocky werd begin juli opgepakt na een vechtpartiij in Stockholm. Sindsdien zit hij vast in een Zweedse cel en heeft hij zijn wereldtournee moeten afblazen. Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian, hebben zelfs President Trump ingeschakeld om hem vrij te krijgen.

Levensgevaarlijke situatie voor omstanders bij liquidatie
Een levensgevaarlijke situatie vannacht in Amsterdam. Naast een metrostation krijgt een 33-jarige crimineel een kogelregel op zich af. Hij wordt dodelijk getroffen, bij buurtbewoners vliegen het lood letterlijk om de oren.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 21 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie