Uitzending
RTL Boulevard - 22-9-2018

22-9-2018

RTL Boulevard

438 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tommie Christiaan heeft alweer nieuwe liefde
Drie weken geleden liet Tommie Christiaan nog weten dat zijn verloving met Michelle Splietelhof van de baan was. Inmiddels is de musicalster weer tot over zijn oren verliefd, en wel op On Your Feet-collega Jamie Dors. Aan RTL Boulevard laat Tommie weten dat het nog allemaal heel pril is.

Slechte verliezer? America's Got Talent-finalist opgepakt
Vlak na de finale is America's Got Talent-finalist en de grote concurrent van Glennis Grace opgepakt. De 41-jarige Michael Ketterer gooide hoge ogen en heel Amerika werd verliefd op hem, nu zit hij in een diep dal. Michiel Vos is bij ons om erover te praten.

Queen Elizabeth en Philip gaan kleiner wonen
Van een ontelbaar aantal lakeien naar een paar man hulp. De Engelse queen Elizabeth en haar man Philip gaan het een stuk rustiger aan doen en verhuizen naar een 'cottage'. Marc van der Linden laat weten wat dit precies inhoudt.

Jochem Myjer gaat zijn best doen voor iedereen zonder kaartje
Binnen no time waren alle 50.000 kaartjes voor Jochem Myjers shows in Carre uitverkocht. Toch gaat de superster iets proberen te regelen voor iedereen die ook zijn show wil zien.

Gedoe na vertrek Ellie Lust. Jaloezie in het spel?
Er is heel wat gekibbel tussen de politie en Ellie Lust ontstaan na haar gedwongen vertrek bij haar voormalig werkgever. Is er jaloezie in het spel? Peter R. de Vries ziet het wel als een van de mogelijkheden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 22 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie