Uitzending
RTL Boulevard - 19-9-2018

19-9-2018

RTL Boulevard

673 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leco gaat terug naar de jaren '90
Na de 70's en de 80's keren nu ook de jaren '90 terug in het straatbeeld. Lekker je haar door de wafeltang, experimentele kleuren in je haar of de hoge spijkerbroek gecombineerd met een crop top... het kan allemaal weer!

Chantal Janzen smoor op haar heerlijke baby Bobby
Wie het Instagram-account van Chantal Janzen een beetje volgt, weet dat ze een bijzonder fotogenieke baby op de wereld heeft gezet. Maar de presentatrice heeft geen tijd meer om hele dagen naar baby Bobby te staren, want ondertussen moet ze gewoon aan het werk.

Mr. Bean transformeert in superspion Johnny English
De rol waar hij het bekendst mee is, Mr. Bean, speelt hij niet meer. Maar de klunzige geheim agent Johnny English komt iedere paar jaar weer voorbij bij Rowan Atkinson. Wij spraken hem in Londen.

Holland's Got Talent-deelnemer verdacht van kindermisbruik
Tien jaar geleden staat Lars de R. in de finale van Holland's Got Talent. Nu staat de finalist voor de rechter omdat hij verdacht wordt van kindermisbruik n het verspreiden van kinderporno.

Ronald: 'Ze is by far de beste'
Afgelopen nacht schittert Glennis Grace in de zinderende finale van America's Got Talent. Met haar hoge noten weet de Jordanese vele Amerikaanse harten te winnen. RTL Boulevard is in LA en volgt haar op de voet.

Glennis Grace maakt zich niet druk om uitslag AGT
Het is nu of nooit voor Glennis Grace. Maar of ze nu wint of verliest, ze is al mega trots op zichzelf!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 19 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie