Uitzending
RTL Boulevard - 23-9-2018

23-9-2018

RTL Boulevard

373 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Aantal volgers en likes zou niet zichtbaar moeten zijn'
Kanye West wil dat het aantal volgers en likes niet langer zichtbaar is op Instagram en andere sociale media. Volgens Kanye zou een klein aantal likes kunnen leiden tot depressieve gedachten. Vivianne Bendermacher reageert op de woorden van Kanye.

Tekst uit het Koningslied toch opgenomen in Dikke van Dale
Heel Nederland viel in 2013 over de zin 'de dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier'. Ondanks alle kritiek wordt de tekst uit het Koningslied nu toch opgenomen in de Dikke van Dale.

New York kleurt blauw voor Denim Days
Helemaal fan van spijkerbroeken? Dan moet je nu in New York zitten, want het van oorsprong Amsterdamse evenement Denim Days vindt nu daar plaats! Liefhebbers kunnen er terecht voor de nieuwste spijkerbroekentrends.

Nieuwe cast brengt Mamma Mia weer tot leven
Na talloze hits, twee bioscoopfilms en musicals over de hele wereld is ABBA nog steeds een succesformule. Zojuist is de Nederlandse versie van de musical Mamma Mia in Utrecht in premiere gegaan.

Tijl Beckand is weer papa geworden
Tijl Beckand is vader geworden van een zoon. Het jongetje heet Faas Arthur Ferdinand. Tijl praat ons bij over de bevalling.

Lily Allen doet boekje open over #MeToo-ervaringen
In de wereld van films, theater en politiek is #MeToo al een jaar lang on top of mind, maar in de muziekindustrie is dit anders. Daar wil Lily Allen verandering in brengen. De zangeres is openhartig over haar eigen ervaring in haar autobiografie.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie