Uitzending
RTL Boulevard - 21-9-2018

21-9-2018

RTL Boulevard

400 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lichten de Roelvinkjes de boel op?
Buurtbewoners in Amsterdam-Noord zouden beweren dat Dries en zijn gezin zich niet volledig hebben ingezet voor het programma Effe geen cent te makken. Dries reageert vandaag bij ons op alle ophef.

Prinses Margarita is niet prinsesserig genoeg voor Marc
Prinses Margarita mag dan een koninklijk wiegje hebben, ze moet gewoon werken voor haar geld. Ze ontwerpt en verkoopt sierraden en nu ook vazen. Vandaag nam ze royaal de tijd om Marc over haar leven te vertellen!

Het verhaal van Astrid Holleeder zorgt voor spanning in Amsterdam
Judas vertelt het heftige verhaal van Astrid Holleeder die jarenlang geterroriseerd wordt door haar eigen broer Willem. Naast de gelijknamige wereldwijde bestseller verschijnt het verhaal nu ook op het toneel.

Yvon Jaspers melkt haar imago uit
Is Yvon Jaspers nu een huichelende geldwolf in schaapskleren of is het oprechte interesse in het boerenleven? Het commissariaat vertrouwt de boel niet meer en start een onderzoek.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 21 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie