Uitzending
RTL Boulevard - 22-2-2021

22-2-2021

RTL Boulevard

180 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie over straat intimidatie: 'Laat me gewoon met rust'
De meeste vrouwen krijgen helaas nog steeds te maken met nafluiten, roepen of intimiderende opmerkingen op straat. In de nieuwe editie van LINDA.meiden vragen vrouwen als Geraldine Kemper en Tabitha aandacht voor dit probleem, maar ook bekende mannen erkennen dat de nood hoog is.

Zaak van de veroordeelde moordenaar Wim V. wordt verder uitgezocht
Wim V. krijgt vorige week een zware straf voor het doodsteken van de 27-jarige Chantal de Vries in Hengelo. Maar, bij de instanties was allang bekend dat Wim V. ineens extreem agressief kan worden en andere stoornissen heeft. Toch mocht hij zelfstandig wonen en die gang van zaken wordt nu tot de bodem uitgezocht, meldt 'RTV Oost' vandaag.

Nikkie Plessen is 'heel erg ready' om haar winkels te openen
Al maanden zijn de winkels in Nederland dicht, vanwege de harde lockdown die geldt in Nederland. Vandaag werd bekend dat de kappers waarschijnlijk binnenkort hun deuren weer mogen openen. Nikkie Plessen (35), die een keten kledingwinkels heeft, moet nog even wachten.

Tijl Beckand vertelt over zijn kersverse dochter Deedee
Tijl Beckand (46) is vanmorgen voor de vierde keer vader geworden. Met een Instagram-post laat de presentator weten dat zijn dochter Deedee vanmorgen ter wereld is gekomen. RTL Boulevard sprak Tijl.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 22 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie