Uitzending
RTL Boulevard - 20-2-2021

20-2-2021

RTL Boulevard

163 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Belangrijk dat een serie zoals Love Victor bestaat'
Drie jaar geleden werd de homoseksuele highschoolfilm 'Love, Simon' een regelrechte hit. Geen wonder dat er spin off van is gemaakt, in de serie Love, Victor is er een nieuwe hoofdrolspeler die worstelt met zijn geaardheid. Wij spraken de cast.

Koninklijke familie cancelt Lech: komt er een nieuw fotomoment?
Een week geleden zag ons eigen land er nog uit als wintersportgebied, maar een beetje wintersporter weet: het haalt het natuurlijk niet bij de Oostenrijkse bergen. Normaalgesproken zou onze koninklijke familie op dt moment met hun ski-spullen onderweg zijn naar die bergen, naar hun vaste wintersportplaats Lech. Voor het traditionele persmoment, maar natuurlijk vooral om de besneeuwde pistes af te gaan. Helaas voor hen gooit Corona weer roet in het eten.

TVOH-afvaller Sezina: 'Hoop dat Waylon me niet loslaat'
De twee 16-jarige meisjes Alyssa en Sezina weten met hun optreden gisteravond in The Voice of Holland alle blikken naar zich toe te trekken. De talenten zijn beiden groot favoriet bij het publiek en zingen de sterren van de hemel. Maar voor n van de twee komt er, tot verbazing van de kijkers thuis, toch een einde aan het avontuur.

Janny van der Heijden: 'Of er een man is voor wie ik kan koken?'
Voor de verandering zien we Janny (66) een keer niet boter-creme, soezendeeg of een chocolade spektakelsstuk jureren. Voor haar nieuwe programma Smaak van Nederland zijn de piepers, pizza en pasta aan de beurt! Ook vertelt Janny over haar liefdesleven: "Genoeg mannen waar ik voor kan koken!"

Eric de Munck: 'Scheiding Kim en Kanye was kwestie van 'wanneer''
Het Amerikaanse koningskoppel Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) gaat scheiden. De geruchtenmolen over het huwelijk van de wereldberoemde celebs draaide afgelopen maanden overuren, maar nu is het definitief: na ruim 6 jaar en vier kinderen verder gaan ze uit elkaar.

Jurylid Jamai over Op Zoek Naar: 'Gewaagd dat het doorgaat'
Na 10 jaar keert het musical-programma "Op zoek naar" weer terug op de buis. Na Evita, Zorro, Joseph en Mary Poppins, is het nu de beurt aan Maria. Jurylid Jamai (34) heeft er zin in!

Mark Rutte klapt uit school over blunder bij koningin Beatrix
In de nieuwe 'Jortcast', de podcast van Jort Kelder (56), spreekt de presentator met zijn goede vriend Mark Rutte (54). Het is een vervolg op het interview op Radio 1 van vorige week. De premier doet in die podcast een bijzondere ontboezeming over het koninklijk pootje haken bij -toen nog- koningin Beatrix op een nieuwjaarsreceptie.

Justine over ziekenhuisbezoek Charles aan Philip: 'Uniek'
Prins Charles (72) bracht vanmiddag een bezoek aan zijn vader in het ziekenhuis. Philip werd dinsdag uit voorzorg opgenomen omdat hij zich niet goed voelde. Volgens een bron van de BBC ziet het ernaar uit dat de 99-jarige prins tot volgende week zal moeten blijven.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie