Uitzending
RTL Boulevard - 25-2-2021

25-2-2021

RTL Boulevard

320 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eerste beelden nieuwe clip Bilal samen met Ronnie Flex
Naast dat we hem leren kennen als acteur in onder andere Mocro Maffia, is Bilal Wahib ook al lang geen onbekende meer in de muziekindustrie. En dat is misschien zelfs zacht uitgedrukt, want na zijn nummer 1-hit 'Tigers' komt de mooiboy met een heel eigen album. Wij hebben nu de clipprimeur van zijn eerste single, met niemand minder dan Ronnie Flex.

Kaartverkoop testevenementen binnen no time uitverkocht
We willen zo graag weer: lekker mee blrren bij een popconcert of relaxen op een zonnig festival of helemaal uit je plaat gaan tijdens een dance-feest. Voordat we niet meer weten hoe het moet! Volgende maand vinden er vier test-evenementen plaats. Daar wil iedereen natuurlijk wel naar toe. De kaarten waren vandaag dan ook binnen no time uitverkocht.

Connie Witteman: 'Ik zou graag in discussie willen met Femke Halsema'
De temperaturen lopen op en de lentekriebels hangen in de lucht. Dat is duidelijk te merken! Gisteren en vandaag werden veel parken overspoeld met mensen; vooral in het Amsterdamse Vondelpark leek het alsof er drie dagen Lowlands gaande was.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie