Uitzending
RTL Boulevard - 19-2-2021

19-2-2021

RTL Boulevard

229 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Justine: 'Definitieve vertrek Harry en Meghan zag ik al aankomen'
Net als je denkt dat er niet meer nieuws te vertellen valt over Harry en Meghan, kom je bedrogen uit. Na de bekendmaking van de zwangerschap van Meghan én opa Philip die in het ziekenhuis ligt, is het vandaag weer raak. Koningin Elizabeth laat vandaag officieel weten dat Harry en Meghan definitief niet meer aan de slag gaan bij de het Britse koningshuis, ook wel The Firm genoemd. Een move die Justine Marcella al wel zag aankomen.

Gerard Joling komt met muziek die 'niet direct' bij hem past
Als zanger verkocht Gerard Joling in binnen- en buitenland miljoenen schijfjes, ontving hij ontelbaar veel gouden en platina platen en heeft hij een zeer succesvolle carrière. Toch was het de laatste tijd op muziekgebied muisstil, maar was hij daarentegen niet van de buis af te slaan. Dit jaar moet dat anders! En daarom focust Gerard zich weer meer op waar hij groot mee werd: muziek.

Wopke Hoekstra biedt excuses aan voor 'scheve schaats' in Thialf
Wopke Hoekstra heeft zich letterlijk op glad ijs begeven. Tijdens een werkbezoek aan Thialf kon de CDA-lijsttrekker de verleiding niet weerstaan om toch even een rondje te schaatsen. En dat is not done, want binnensporten mag nu helemaal niet. De minister ging vanmorgen op het Binnenhof dus diep door het stof.

Splinter voelt talkshow-kriebels al: 'Dit had ik niet zien aankomen'
Splinter Chabot krijgt zijn eigen talkshow: 'SPLNTR'! Met 'Wie is de Mol?' op zaterdag betekent dit dat we het hele weekend van de enthousiasteling kunnen genieten. En dat is een hele prestatie, want met zijn 24 jaar is hij misschien wel de jongste talkshowhost die tv-land kent.

'Carrie Bradshaw is misschien wel weer single in SATC'
Het is alweer 23 jaar geleden dat de New Yorkse vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda de harten van vele vrouwen en mannen veroverden. In 2010 kwam de laatste film van 'Sex & The City' uit en nu is het wachten op het vervolg van de glamourserie. Er komen steeds meer details naar buiten en, sorry voor de fans, maar naast Kim Cattrall zullen ook Mr. Big en Steve niet meedoen aan de reboot van de serie.

'Het gaat naar omstandigheden goed met zieke prins Philip'
De 99-jarige prins Philip ligt in een privé-ziekenhuis, maar het is onbekend waarom. De echtgenoot van koningin Elizabeth wordt er geobserveerd, maar de monarch is er zelf niet bij. Royaltydeskundige Justine Marcella gaat er dan ook van uit dat het 'naar omstandigheden' goed gaat met Philip.

Politici willen ook van coronacoupe af: 'Het is nu verschrikkelijk'
Na een vermoeiende week waarin menig politicus slapeloze nachten had over de avondklok is het even tijd om de balans op te maken. En die is best confronterend! Want niet alleen Willem Engel en Wopke Hoekstra laten politiek Den Haag op haar grondvesten schudden. De coronacoupes blijken ook echt een groot probleem!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 19 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie