Uitzending
RTL Boulevard - 18-2-2021

18-2-2021

RTL Boulevard

203 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tino Martin slaat handen ineen met dze artiesten
De agenda van Tino Martin is, net als die van heel veel artiesten, nog volledig leeg. Om de stembanden toch niet helemaal te laten verroesten, trommelt de volkszanger vandaag weer wat collega-artiesten op om samen met hem akoestisch wat liedjes te zingen. RTL Boulevard was daarbij.

Nieuwe modetrend: Kiddie Couture
Voor wie denkt dat kleurrijke kralenkettingen of t-shirts met Pikachu en Mickey Mouse voor kleine kinderen zijn, heeft het mis. In deze donkere tijden willen ook volwassenen kleur en vrolijkheid in hun garderobe. We zien dan ook steeds meer Kiddie Couture in zowel het mode-beeld als bij de hippe IT-girls. En dat is kinderlijke fashion voor volwassenen.

Alles over de Surinaamse riviermoord-rechtszaak
Aradhana Nazir belandde op 26 juni 2015 in beschonken toestand in de Surinamerivier in Paramaribo. Haar lichaam werd na drie dagen gevonden. Het Openbaar Ministerie eist in het hoger beroep een celstraf van 22 jaar tegen Sharied S. voor het vermoorden van de Almeerse. S. beweert echter dat het een ongeluk was, maar het OM zegt dat het moord was, aangezien vlak daarvoor een levensverzekering was afgesloten van drie ton. S. moest vandaag in hoger beroep voorkomen.

Demi Lovato openlijk over dodelijke overdosis
Demi Lovato is nog maar 28 lentes jong, maar relatiebreuken, depressies en een zware drugsverslaving spelen de hoofdrol in haar leven. Zo'n 2,5 jaar geleden wordt een overdosis haar bijna fataal! Haar nieuwste documentaire, waarin ze daar openlijk over praat, is zeker geen spuit elf.

Carice over rol in Red Light: 'Ik was heel zenuwachtig'
Acht jaar geleden begonnen Carice van Houten en Halina Reijn met het idee voor de serie 'Red Light.' Nu, vier prijzen en heel wat projecten verder, kunnen we eindelijk gaan genieten van deze meeslepende thriller die zich afspeelt in de wereld van sekswerkers.

Gordon spant procedure aan tegen Mediacourant wegens haatreacties
De storm rondom Gordon en zijn hondje Toto is nog maar amper gaan liggen of er is alweer een nieuwe media-rel ontstaan. De zanger kondigt gisteren aan een procedure tegen Mediacourant te starten over alle online haat tegen hem op het platform. Mediacourant biedt excuses aan en heeft besloten de reactiemogelijkheid tijdelijk uit te schakelen. Maar daar laat Gordon het uiteraard niet bij zitten.

Tweede Kamer debatteert over avondklok en spoedwet corona
De Tweede Kamer kwam vandaag terug van reces omdat er werk aan de winkel is. Er werd gedebatteerd over de nieuwe spoedwet, die ervoor moet zorgen dat de avondklok nog steeds gehandhaafd kan worden na het debacle van afgelopen dinsdag.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 18 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie