Uitzending
RTL Boulevard - 20-7-2018

20-7-2018

RTL Boulevard

398 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Patty Brard gaat vloggen over haar Ibiza-avonturen
Patty Brard is ondertussen een vast gezicht aan het worden bij LindaTV. Na een serie over het verliezen van haar overtollige kilo's is het nu tijd voor een nieuw project, namelijk Patty op Ibiza.

Paaldansen is helemaal hot in 2018
Ooit was paaldansen vooral voor in stripclubs, maar die tijd is al lang voorbij. Deze week was er zelfs een WK, de Nederlandse Dineke Minten won daar een gouden plak op het onderdeel Ultra Pole.

Werd Maria Boetina klaargestoomd tot Russische spion?
Voor wie de film Red Sparrow heeft gezien: er is nu een verhaal opgedoken wat daar wel erg veel op lijkt.. De Russische studente Maria Boetina wordt door de FBI beschuldigd van spionage en volgens verschillende bronnen is zij door de Sparrow School klaargestoomd tot verleidelijke spion.

Laatse loodjes Nijmeegse Vierdaagse wegen Frits Wester zwaar
Vandaag is de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Politiek verslaggevers Frits Wester en Floor Bremer lopen mee, en elke dag lopen bekende politici een paar uur met ze mee. Maar ondanks deze afleiding heeft Frits het behoorlijk zwaar.

Met deze technische snufjes val jij makkelijk in slaap
Slapen doen we allemaal. Alleen lukt het de een iets beter dan de ander. Maar daar is dan altijd weer onze redder in nood: de technologie.

Ophef over ronselen stemmen DJ Mag Top 100
Het stemmen voor de DJ Mag Top 100 is weer volop losgebarsten en dat geldt ook voor de discussie over het ronselen van stemmen. Want dat verloopt niet helemaal netjes.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie