Uitzending
RTL Boulevard - 15-7-2018

15-7-2018

RTL Boulevard

449 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Feest: Frits Huffnagel is 50
Groot feest vandaag bij Frits Huffnagel! De politicus mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen. Willeke Alberti en Mark Rutte waren bij zijn verjaardagspartijtje.

Bier drinken en motors kijken op de Zwarte Cross 2018
Zon, optredens, genoeg bier en lekker hossen. Het is het weekend van de Zwarte Cross! En wie kunnen we daar beter naar toe sturen dan onze eigen Marieke.

Pas op voor de reisleiders from hell
Een vieze kamer of dubbele boeking. Hoe lekker is het dan dat er een kordate reisleider voor je klaarstaat. Maar helaas: een reisleider is niet altijd je beste vriend, want er moet geld worden verdiend aan de vakantieganger.

Geraldine Kemper supertrots op eigen kledingmerk
Geraldine Kemper bezoekt voor haar tv-werk de meest prachtige plekken op aarde, maar tegenwoordig gaat er met een eigen kledingmerk een hele nieuwe wereld voor haar open. Deze week stond ze met haar nieuwe collectie op de Amsterdamse modefabriek.

Lekker puistjes knijpen met Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper is al jarenlang ontzettend populair op het internet met haar video's waarin ze allerlei puistjes laat open knallen. Ze knijpt het onderwerp lekker uit en heeft nu ook een eigen televisieserie bij TLC.

Serena Williams in tranen na verlies op Wimbledon
Het is vandaag de dag van de sport. We hebben de WK finale van het voetbal en ook de tennisfinales op Wimbledon worden dit weekend gespeeld. Vandaag werd in Londen de herenfinale gespeeld in Londen, maar gister streden de vrouwen al om de eerste plek.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 15 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie