Uitzending
RTL Boulevard - 17-7-2018

17-7-2018

RTL Boulevard

441 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mamma Mia: Here We Go Again eindelijk in de bioscoop
Een sterrencast waar je u tegen zegt en een heel scala aan Abbahits die in je hoofd blijven zitten. Het vervolg op bioscoophit Mamma Mia draait vanaf donderdag in de bioscoop en wij geven alvast een voorproefje.

Anniko van Santen wil nog jaren door met Opsporing Verzocht
Denk je aan Opsporing Verzocht dan denk je aan Anniko van Santen. Het gezicht van het bekende misdaad-programma houdt zich dagelijks bezig met true crime. Nu de zomerstop nadert, mag ze eindelijk een paar weken ontspannen.

Sportieve Frits Wester loopt fluitend de Nijmeegse Vierdaagse
Vanmorgen vroeg klonk het startschot voor de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Ruim 44.000 wandelaars lopen dit jaar mee en onze Rick zette vroeg zijn wekkertje om ze allemaal uit te zwaaien!

John van den Heuvel reageert op snoeihard vonnis Anne Faber
28 jaar cel en TBS met dwangverpleging: dat is de straf die Michael P. krijgt voor het verkrachten, doden en begraven van Anne Faber. Voor de familie doet geen enkele straf recht aan de gruwelijke daden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 17 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie