Uitzending
RTL Boulevard - 18-7-2018

18-7-2018

RTL Boulevard

512 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Relatie Bridget Maasland is voorbij
Onze Bridget is weer single. Ze had een klein jaar een relatie met Bram, die 14 jaar jonger is.

Geer en Goor genieten volop van opnames The voice Senior
Gerard Joling twijfelde in de media of hij ooit nog samen wilde werken met zijn 'valse stiefzuster' Gordon. Maar voor The voice Senior maakt hij een uitzondering en nemen ze plaats naast elkaar in de jurystoelen. En die hereniging is vastgelegd.

Robbie Williams moet X Factor UK gaan redden
Nergens ter wereld loopt X Factor zo lang als in Engeland. Maar ook daar staan de kijkcijfers onder druk. Bedenker en jurylid Simon Cowell tovert nu Robbie Williams mt zijn vrouw Ayda Field uit de hoge hoed als juryleden om het tij te keren.

NikkieTutorials gaat door diep dal na overlijden broertje
Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, gaat door een zware periode. De YouTube-ster heeft nog steeds moeilijk met het overlijden van haar kleine broertje zo'n twee maanden geleden.

BN'ers lyrisch over Cher in Mamma Mia: Here We Go Again
In 2008 is de eerste Mamma Mia-film al een kaskraker van jewelste, vanaf morgen is het opnieuw meezingen geblazen in de bioscoop. Gisteravond was Mamma Mia: Here We Go Again voor het eerst te zien in de bios, en wij waren erbij.

John van den Heuvel reageert op uitspraak Hells Angels-zaak
Vandaag was de uitspraak in het megaproces tegen 9 leden van de Haarlemse Hells Angels en de vriendin van n van hen. Volgens het Openbaar Ministerie hebben zij een reeks aan zware misdaden gepleegd.

Kids platzak door toedoen van hun YouTube-helden
Video's waarin je gamers ziet gamen op YouTube zijn razend populair. Zelfs zo populair dat kinderen massaal hun zakgeld spenderen om hun digitale helden te sponsoren.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 18 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie