Uitzending
RTL Boulevard - 19-7-2018

19-7-2018

RTL Boulevard

359 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Doutzen Kroes supertrots op collectie met Nikkie Plessen
Zojuist is onder grote belangstelling de eerste collectie van Doutzen Kroes en Nikkie Plessen gelanceerd. Aran was er bij!

Volop gezelligheid op de Nederlandse berg tijdens Tour de France
De Tour de France is ongeveer halverwege en de Nederlanders gaan lekker! Vandaag staat de twaalde etappe op het programma met daarin de befaamde Alpe D'Huez. Oftewel: de Nederlandse berg.

Diamant van een plaat: nieuwe album Broederliefde
Morgen komt het nieuwe album van Broederliefde uit en Brainpower mocht van de jongens alvast even komen luisteren in hometown Rotterdam!

Cher is helemaal terug van weggeweest
De tweede Mamma Mia-film lijkt een kaskraker van jewelste te worden en de verrassing van de film is volgens velen Cher. De carrire van de 72-jarige zangeres veert helemaal op.

Rechtszaak Van Dam vs. Brandt Corstius gaat als nachtkaars uit
In de metoo-discussie beschuldigde Jelle Brandt Corstius Gijs van Dam van verkrachting. Gijs van Dam deed daarop aangifte van smaad. Het OM heeft nu uitspraak gedaan in de zaak Van Dam vs. Brandt Corstius.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 19 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie